Beşiktaş Zenit'ten Beşiktaş'a ilginç teklif!

Zenit'ten Beşiktaş'a ilginç teklif!

25.09.2012 - 11:28 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde Lazovic için uzun süre kapısını aşındırdığı Zenit'ten Beşiktaş'a ilginç öneri...Zenit'te Hulk'un gelişinin ardından isyan bayrağını açarak yedek kalan iki yıldız futbolcu Beşiktaş'a önerildi.

Zenitten Beşiktaşa ilginç teklif

Rus kulübü, disiplinsiz tavırları nedeniyle teknik direktör Spaletti tarafından genç takıma gönderilen ön libero İgor Denisov ve santrfor Aleksandr Kerzhakov için görüşme talebinde bulundu. Lazovic için yürütülen görüşmelerde Zenit'i temsil eden menajer Henk van Stee, bir kez daha devreye girdi. Siyah-beyazlı kulübe kendi imzası ile yazı gönderdi, 28 yaşındaki Denisov ve 29 yaşındaki Kerzhakov için nabız yokladı...

Haberin Devamı

İkili isyanlarda

Denisov ve Kerzhakov, toplam 90 milyon euro bonservis bedeli ödenerek getirilen Hulk ve Axel Witsel’in ardından kontratlarında iyileşme talep etmiş ardından kadro dışı bırakılmıştı.

Geçen yılın Rusya Premier Ligi şampiyonu Zenit St.Petersburg’un en kilit oyuncuları arasında gösterilen ve Rusya Milli Takımı’nda da görev yapan orta saha oyuncusu Igor Denisov ile forvet Aleksandr Kerzhakov’un geçen hafta teknik direktör Luciano Spaletti tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

İKİSİ DE RUS MİLLİ TAKIMI'NDA

2002'den beri Zenit'in başarısı için ter döken Denisov, teknik direktör Spaletti ile sorun yaşayınca yol ayrımına geldi. 239 kez sırtına geçirdiği Zenit forması ile 23 gol kaydeden tecrübeli oyuncu, Rus Milli Takımı'nda da görev yapıyor. Denisov gibi Rus Mili Takımı'nın formasını terleten Kerzhakov ise 2010 yılında Dinamo Moskova'dan alınmıştı. Zenit'te 67 maçta 44 gol kaydeden Kerzhakov, milli takımda ise 66 maçta 21 gol attı.

Haberin Devamı

KRUSE'YE TEKLİF YAPILDI

Sezona genç bir kadro ile başlayan Beşiktaş'ın, Max Kruse'ye (Freiburg) talip olduğu ileri sürüldü... İtalyan tuttomervatoweb.com isimli sitede yer alan haberde, siyah-beyazlıların 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu için teklifte bulunduğu iddia edildi. 3 sezon formasını giydiği St. Pauli'deki performansı ile dikkat çeken Kruse'nin, Freiburg'ta fazla kalmayacağı dile getirildi. Yeni takımında da sezona gayet iyi başlayan ve 4 lig maçında 2 gol atan Kruse'nin 2 milyon euro'ya devre arası Kartal olabileceği belirtildi.