Skorer Zico çalıştıracağı takımı buldu

Zico çalıştıracağı takımı buldu

23.09.2008 - 22:44 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra uzun bir süre boşta kalan Zico sürpriz bir takımla anlaşmak üzere

Zico çalıştıracağı takımı buldu

Özbek basını, Brezilyalı teknik adam Zico'nun, Rivaldo'nun da top koşturduğu Bunyodkor kulübü ile 1 yıllık kontrat imzalayacağını yazdı.
Brezilyalı teknik adam Zico'nun menajeri Bruno Neves'e dayanılarak Özbek Start.uz internet sitesinde yayımlanan haberde, Brezilyalı çalıştırıcı Zico'nun Bunyodkor kulübü ile 1 yıllık kontrat imzalayacağı bildirilirken, Zico'nun bu karara varmasında Bunyodkor'da top koşturan yıldız futbolcu Rivaldo'nun etkili olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Haberde, ayrıca Zico'nun kendi internet sitesinde, Özbek kulübü yöneticileri ile sözlü olarak mutabakat sağladığı ve Taşkent'e gelince, kulüp ile yapılacak kontratı imzalayacağını yazdığı belirtildi.

Bunyodor kulübünün, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı İran'ın Seypa kulübü ile yarın Taşkent'te Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finali rövanş maçına çıkacağı kaydedilirken, bu çerçevede en kısa zamanda Zico'nun bu maç için Taşkent'e geleceği ifade edildi.
Haberde, ayrıca Brezilyalı teknik adam Zico'nun Dünya Kupası 2010 finallerine çıkmayı hedefleyen Özbekistan Milli Takımı'nda da danışman olarak görev alabileceği kaydedildi.

Bilindiği gibi, geçen hafta Özbekistan Futbol Federasyonu Başkanı Mirabrar Usmanov, Bunyodkor kulübü teknik direktörü, ülkesinde son 50 yılın en iyi futbolcusu seçilen Mircelal Kasimov'un, Dünya Kupası Asya elemelerinde her iki maçını da kaybeden Özbekistan Milli Takımı'nın başına getirildiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Bunyodkor kulübü yetkilileri, kulübün Zico ile ilgilendiğini doğrularken, Brezilyalı çalıştırıcının ne zaman Taşkent'e geleceği konusunda bilgi vermedi.