Geri Dön
Sosyal medyanın yeni fenomeni 'Bulut'

Sosyal medyanın yeni fenomeni 'Bulut'

Tatlı mı tatlı, tontiş mi tontiş bir fenomenimiz var, ismi Bulut. İsa Yurtsev ve Bulut’un ilginç maceraları bizleri de etkiledi haliyle. Nasıl oldu da fenomen haline geldi Bulut? Molatik olduğumuz kişi İsa Yurtsev ve ponçik köpeği Bulut.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Sosyal medya her geçen gün birilerini bizlere kazandırıyor. Onlardan birisi de İsa Yurtsev. Kendisi bir hayvansever ve çok tatlı bir yavru köpeği var. Beyaz, ponçik bir köpek olan Bulut’un maceralarını izleyeme başladım son günlerde. İlginç maceralarıyla karşımıza çıkıyor Bulut.

Haberin Devamı

Bulut'un biraz kilosu var

Birçok ilginç kedi köpek videosu var, söz dinleyen, ilginç akrobatik hareketler yapanlar… Ama Bulut onlardan çok farklı. İlk kez kendisiyle 'Şişko Bulut' videosuyla tanıştım. İsa Yurtsev kendisini kilo vermesi yönünde ikna etmeye çalışırken o inatla sözlerini dinlemiyordu. Üstüne üstlük spordan kaçıp yemek yemeye de devam ediyor şişko Bulut. Laf dinlediği tek anlar ise ‘et’ yemeye başlayacağı anlar. Hele bir de yemek yerken rahatsız ediliyorsa agresif olabiliyor.

𝗬𝗨𝗥𝗜̇𝗦 (@isa_yurtsev)'in paylaştığı bir gönderi

İsa Yurtsev’in olayları anlatması ise ayrı komik. Arkadaş buldu, onu bile küstürdü Bulut, bir o kadar da ‘artiz’.

Şu pandemi döneminde resmen içimizin ısınmasını, hayattan tat almamızı sağladı Bulut. Her videosu ile daha da ilgi çekiyor. Keşke hep ufak kalsa diyoruz ama yakında kocaman olur kendisi. Azıcık söz dinle Bulut.

Haberin Devamı

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Instagram.com/selcukbulut7

Benzer İçerikler