Tatil Fransız Zarafeti Gökyüzüne Taşındı

Fransız Zarafeti Gökyüzüne Taşındı

20.06.2018 - 16:04 | Son Güncellenme:

Air France KLM Grubun La Premiére süitleri, Michelin yıldızlı şeflerin elinden çıkma rafine mutfağıyla yolcularını eşsiz bir uçuş deneyiminde ağırlıyor.

Fransız Zarafeti Gökyüzüne Taşındı

Air France KLM, uzun ve orta mesafe ağında Paris-Charles de Gaulle havalimanı kalkışlarında, yolcularına La Premiére konseptiyle gökyüzünde konforlu ve huzurlu yolculuk hizmeti sunuyor. Baştan sona ayrıcalıklarıyla La Premiére süitler, havaalanında başlayan kişiye özel karşılama, özenli servis ve fark yaratan ilgisiyle lüks ve konforun tanımını yeniden yapıyor. Havaalanında huzurlu ve dinlendirici bir alan ile başlangıç yapan La Premiére, lezzetli atıştırmalıklarla dolu mutfağı, sık seyahat edenlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanmış özel spa uygulamaları ve çalışmak isteyen misafirlerinin ihtiyacına uygun alanıyla havalimanında bir lounge’dan fazlasını sunuyor.

Haberin Devamı

Sofistike ve elegan uçuş ayrıcalığı

Air France KLM’nin kişisel alan sunduğu dünyanın en iyi first class hizmetlerinden La Premiére süitler, bireysel vestiyer, başucu lambası, özel kabin alanı ile kişisellik ve lükste sınır tanımayan bir uçuş hizmeti sunuyor. La Premiére misafirleri 5 yıldızlı otel konforundaki yatağında tam bir gece uykusunun tadını çıkarırken, filmler, oyunlar, tv şovları, belgeseller, müzik gibi onlarca içerikten birini seçerek kabinini gerçek bir sinema salonu düzenine dönüştürebiliyor.

Michelin Yıldızlı Şeflerin Sunumuyla Fransız Lezzetleri

La Première süitlerin gurme menüsü ile her uçuş ayrı bir lezzet şölenine dönüşüyor. Paris'ten kalkan uçuşlarda ünlü Fransız Şef Aquitaine Sturia'nın meşhur havyarını tadabilir ve Anne-Sophie Pic, Régis Marcon, Guy Martin ve Joël Robuchon gibi ünlü Fransız şeflerinin ellerinden çıkma lezzetli menülerin tadını çıkarabilirsiniz. Michelin yıldızlı şeflerin imzasıyla her 3 ayda bir değişen menüler ile La Premiére kabinlerde her zaman keşfedilecek yeni bir şey bulabilirsiniz.