Tatil Gökyüzünde Michelin yıldızlı yemek

Gökyüzünde Michelin yıldızlı yemek

30.04.2018 - 10:45 | Son Güncellenme:

Air France KLM İstanbul-Paris uçuşlarını yeni nesil dijital hava yolu Joon ile gerçekleştirirken, uzun ve orta mesafe ağında Paris CDG havalimanı kalkışlarında Business Class konseptiyle, gökyüzünde ayrıcalıklı uçuş hizmeti sunuyor.

Gökyüzünde Michelin yıldızlı yemek

Orta ve uzun mesafe ağında Paris Charles De Gaulle havalimanından uçuşlarını gerçekleştiren Air France; Business, Flying Blue Elite ve SkyTeam Elite Plus yolcularına özel, modern ve rafine stilde dizayn edilmiş 7 farklı lounge seçeneği ile bir bekleme salonundan daha fazlasını sunuyor.

Haberin Devamı

Michelin Yıldızlı Şeflerden Özel Yemek Menüleri

Air France Business Class Servisi’nde tam teşekküllü sabah kahvaltısı fırından çıkan sıcak hamur işleri ve çıtır ekmek ile başlıyor. Uzun mesafe uçuşlarında Michelin yıldızlı şeflerin hazırladığı dünyaca ünlü Fransız mutfağından seçkin yemek menülerinden, Asya mutfağının taze deniz ürünlerine kadar alakart lezzetler sunan serviste, yemeğinizi uçuştan önce seçebilme imkanınız bulunuyor.

Uçuş esnasında akıllı telefon veya tabletlerden dijital yayınlara ücretsiz erişim imkanı sunan Air France Business Class Servisi, uçak içi eğlence sistemiyle iş veya tatil amaçlı tüm seyahatlerde üstün kalitede bir uçuş deneyimi sunuyor.