Tatil Su altında yılbaşı kutlaması

Su altında yılbaşı kutlaması

29.12.2010 - 11:39 | Son Güncellenme:

Yeni yılı su altında karşılamak isteyenlere yönelik program hazırlayan Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki dalış merkezlerine, İsveç, İsviçre, Hollanda, Danimarka, Fransa ve Almanya gibi ülkelerden çok sayıda turist geliyor.

Su altında yılbaşı kutlaması

Su altında yılbaşı kutlaması
Son yıllarda gerek su kalitesi, gerek bozulmamış su altı doğasıyla dalış turizminde önemli yer edinen Kaş, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yurt içinden ve yurt dışından gelen konuklarına yılbaşı programı hazırladı. Genellikle soğuk bölgelerde yaşayan İsveç, İsviçre, Hollanda, Danimarka, Fransa ve Almanya gibi ülkelerden dalış yapmak amacıyla ilçeye gelenlerin yanı sıra, İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerden gelen yerli tatilciler de Noel Baba kıyafetiyle yapılan su altındaki yılbaşı programına katılıyor.
Son 5 yıldır Kaş’ta ‘Yılbaşı Dalış Programı’ hazırlayan Barakuda Dalış Merkezi'nin sahibi Hasan Kırbaş, “Su altında yılbaşı kutlamalarında önceleri sadece biz bize eğlenmek amacıyla yola çıkmıştık. Geçen yıllar içerisinde o kadar çok ilgi gördü ki biz de bunu geleneksel kutlama haline getirdik. Şu an ilgi o kadar yoğun ki 70 dalgıç kapasiteli teknemiz doldu” dedi.

Haberin Devamı


Özel yılbaşı programında, 2 gece konaklama (sabah kahvaltısı otelde, öğle yemeği teknede), 31 Aralık Cuma günü 1 gündüz dalışı, 1 gece dalışı, 1 Ocak Cumartesi günü öğleden sonra 1 dalış ve 2 Ocak Pazar günü 2 dalış olmak üzere 5 dalış bulunuyor. Yeni yılı bu programla su altında kutlamak isteyenlerin toplam 370 TL ödemesi gerekiyor.