Teknoloji 17’nci Akademik Bilişim Konferansı Eskişehir'de Gerçekleştirilecek

17’nci Akademik Bilişim Konferansı Eskişehir'de Gerçekleştirilecek

03.02.2015 - 14:32 | Son Güncellenme:

Bu yıl 17’nci kez sektörle buluşacak olan olan Akademik Bilişim Konferansı, 4-6 Şubat tarihleri arasında, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde, birçok farklı konu ve konferans eşliğinde düzenlenecek.

17’nci Akademik Bilişim Konferansı Eskişehirde Gerçekleştirilecek

Küresel bilgi ve iletişim teknolojileri alanının lider şirketi Huawei, bilgi teknolojilerinin nabzını tutan etkinliklerle, akademik kanalda da sektöre desteğini sürdürüyor. Akademik Bilişim Konferansı, üniversitelerde bilgi teknolojileri konusunda ilgili grupları bir araya getirerek; BT altyapısı, sistemlerin kullanımı, eğitim ve üretim süreçlerini ele alacak. Konferans süresince; bilgi teknolojilerindeki gelişmeler, sektörel deneyimler ve başarı hikâyeleri eşliğinde, tüm boyutlarıyla katılımcılara aktarılacak.

Haberin Devamı

İlk olarak 1999 yılında ODTÜ'de düzenlenen, bu yıl da 4-6 Şubat 2015 tarihleri arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenecek olan Akademik Bilişim Konferansı, zengin içeriği ile de ilgi çekici. “Ağ ve Sistem Yönetimi”, “Bilgi ve Bilişim Güvenliği”, “Web Servisleri”, “Perl”, “Python”, “PHP”, “Java, C, C++”, “Ruby on Rail”, bu sene gerçekleştirilecek Akademik Bilişim Konferansı'nın temel konularını oluşturacak.

Konferans çerçevesinde, Huawei adına bir sunum gerçekleştirecek olan Huawei Kanal Grup Müdürü Neriman Öğüt, Huawei’nin kurumsal yaşamda fark yaratan ürün ve çözümleri hakkında, katılımcıları detaylı olarak bilgilendirecek.