Teknoloji Angry Birds Filmi Sevildi

Angry Birds Filmi Sevildi

25.05.2016 - 11:09 | Son Güncellenme:

İlk olarak karşımıza mobil bir oyun olarak çıkan ancak şimdilerde beyaz perde de boy gösteren Angry Birds, epey sevildi…

Angry Birds Filmi Sevildi

Tüm zamanların en çok indirilen oyunlarından biri olan Angry Birds, başarılı bir çıkış yakalamasından bir süre sonra birçok platformda boy gösterdi. Şimdilerde neredeyse tüm cihazlarda oyun olarak kendisini gösteren yapım, aynı zamanda geçtiğimiz günlerde vizyona giren film versiyonu ile de hayranlarını karşıladı. Başarılı olacağı tahmin edilen ancak yine de belli bir ihtimal gözüyle bakılan filmin gişede başarı sağladığı ve güzel bir hasılat elde etmeyi başardığı bildirdi. Nitekim bu başarının sağlanmasından sonra projenin ne denli büyük olduğu da kanıtlanmış oldu.

Haberin Devamı
İlk Hafta Gelirleri Hiç Fena Değil

Açıklanan bilgilere göre film, markanın en çok sevildiği ülkelerden Çin’de tam 30 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmış bulunuyor. Bununla beraber ilk haftasında toplam 150 milyon dolar gelir elde eden film, bu sayede neredeyse bütçesini karşılamış oldu. Zira daha önce yapılan açıklamalara göre film için yaklaşık 170 milyon dolar bütçe ayrıldığı biliniyor. Nitekim birkaç gün sonra bütçeyi aşan bir gelir söz konusu olacaktır.

Devamı Gelebilir

İlk filmin elde ettiği bu başarıdan sonra açıkçası ikinci bir filmin de gelebileceği konuşulmaya başlandı. Nitekim ilk haftasında neredeyse bütçesini aşmayı başaran Angry Birds, bu sayede yapılacak olan yeni filmle de başarılı olacaktır. Yeni gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.