Apple Apple, AirPort WiFi yönlendiricilerinin üretimini durdurdu

Apple, AirPort WiFi yönlendiricilerinin üretimini durdurdu

27.04.2018 - 14:34 | Son Güncellenme:

Apple hakkında uzun süredir WiFi yönlendirici pazarından çıkan söylentileri doğruydu. Şirket AirPort ve Time Capsule baz istasyonlarının üretimini resmen durduruyor.

Apple, AirPort WiFi yönlendiricilerinin üretimini durdurdu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple, Wi-Fi yönlendiricisi pazarında yer alan ürünleri AirPort ve Time Capsule'in üretimini durduruyor. Bir Apple sözcüsü, şirketin donanım ve yazılım desteği sağlamaya devam edeceğini (hatalar ve güvenlik açıkları gibi) ve bu sayede kullanıcıların var olan cihazlarını kullanmaya devam edeceğini açıkladı.ç

Teknoloji devi, önümüzdeki birkaç hafta içinde müşterilerin neleri satın almayı merak etmelerine yardımcı olacak bir dizi belge yayınlayacak.

Apple, AirPort WiFi yönlendiricilerinin üretimini durdurdu

Apple, AirPort ürün serisini durdurma nedenleriyle ilgili olarak spesifik bir açıklama yapmadı. Ancak WiFi bir meta haline geldi. Piyasada çok farklı marka ve model var. Apple da sınırlı bir hizmet sunan farklılık yaratamadı. Cihazların durdurulma neden bu olabilir.

Haberin Devamı

Bu, Apple'ın asla yönlendiriciler yapmaya geri dönmeyeceği anlamına gelmiyor. Bir sözcü şirketin WiFi yönlendiricilerine yeniden geri dönülebileceğine işaret etti. Ancak bu garantiden uzak. Medya paylaşımı için bir Apple yönlendiriciye aslında ihtiyacınız yok. Özellikle de HomePod gibi hoparlörlerin çağında.