Teknoloji Apple’ın Macbook’larında Şaşırtıcı Değişiklik!

Apple’ın Macbook’larında Şaşırtıcı Değişiklik!

28.06.2013 - 10:59 | Son Güncellenme:

Tasarım olarak hafifliği ve sadeliğiyle öne çıkan Apple Macbook Air, USB portunu aynı zamanda kart okuyucu olarak kullanmayı planlıyor! Detaylar haberimizde!

Apple’ın Macbook’larında Şaşırtıcı Değişiklik

Ürünlerindeki birinci prensibi hafiflik ve sadelik olan , Macbook Air serisini günden güne geliştirmeye devam ediyor. , kulaklık çıkışı, ekran çıkışındaki değişikliklerden sonra şimdiki değişiklik hedefi ise girişine kart okuyucu yerleştirerek kasa üzerindeki yerden kazanmak.

Haberin Devamı

ABD Patent ve Marka tarafından Perşembe günü onaylanan patent başvurusunun, bir takım kart okuyucusunun USB girişiyle birleştirilmesi adına olduğu biliniyor. giriş/çıkış yuvasının, kullanıcılar tarafından sağlıksız olduğu ve bir süre sonra sorun çıkaracağı savunulmuş.

Her ne kadar iki hassas ve ayrı ayrı yerlerde olmasına rağmen bir süre sonra laçkalaşan portların bir arada kullanılacak olması, ’ı ürkütmüyor. Bu birleşimle beraber özel bir ’nun da üretileceği bilinirken, normal USB’li cihazları bağlarken kart okuyucuya zarar vermemesi için ara duvar için ince çelik kullanılacağı yer alıyor.

Apple’ın bu yeni patent başvurusuyla ilgili öne sürdüğü ilk gerekçe, her ne kadar kasadaki sadeleştirmeyi sağlamak olsa da Thunderbolt arayüzü için yer açmak istiyor da olabilir. Bakalım yeni aldığı patenti ne zaman hayata geçirecek.

Haberin Devamı

Eğer Apple'ın Macbook serisine bağımlı kalmak istemiyorsanız, sizin için Macbook Air'e oldukça güçlü bir rakip seçtik. Rakip kim mi?