Teknoloji Apple, Macbook’ta Kullanılan Ekranları Yenileyecek!

Apple, Macbook’ta Kullanılan Ekranları Yenileyecek!

20.10.2015 - 16:08 | Son Güncellenme:

Teknoloji devlerinden Apple, aldığı karar ile birlikte Macbook'ların ekranlarını yenileme yoluna gidiyor. Bilindiği üzere Apple Macbook modelleri, farklı bir ekran koruyucusu ile birlikte gelmekte. Yansımayı önleme konusunda oldukça...

Apple, Macbook’ta Kullanılan Ekranları Yenileyecek

Teknoloji devlerinden Apple, aldığı karar ile birlikte Macbook'ların ekranlarını yenileme yoluna gidiyor. Detaylar haberimizde... Bilindiği üzere Apple Macbook modelleri, farklı bir ekran koruyucusu ile birlikte gelmekte. Yansımayı önleme konusunda oldukça iyi iş çıkaran bu kaplamalar, bu sayede ekrandan elde edilen görüntünün netliğini de arttırmakta. Ancak kimi kullanıcılar, bu koruyucuların performans konusunda yetersiz kaldığını ve zamanla yıprandığını savunuyor. Durum hakkında harekete geçen Apple ise değişim programı başlattı.

Haberin Devamı

Macrumors sitesinde yer alan bilgilere göre Apple, gelecek yılı da kapsayacak şekilde başlattığı değişim programı çerçevesinde retina ekranlı Macbook ve Macbook Pro modellerini yenileyecek. Ekranları değiştirmeye niyetli olan firma, eskiyen ve yıprayan koruyucuları yenileyerek eski performansın kazanılmasını hedeflemekte. Ayrıca konu adına servislere başvuran ve para ödeyen kullanıcılara da geri ödeme yapılacağından bahsediliyor. Apple'ın bu tarz bir planı devreye sokması hiç şüphesiz pek çok kullanıcıyı memnun edecektir. Rakiplerine nazaran biraz daha pahalı olan cihazların kısa sürede yıpranması hali hazırda zaten hayal kırıklığına yol açmakta.