Apple Apple Watch'a radyo özelliği geliyor

Apple Watch'a radyo özelliği geliyor

28.09.2017 - 10:10 | Son Güncellenme:

Apple, yeni duyurulan Apple Watch Series 3'te oldukça fazla ilerleme sağlayan yeni bir güncelleme watchOS 4.1 beta'yı piyasaya sürdü. Apple'ın en yeni, hücresel müzik akışında Ekim ayında akıllı gözlemciyi getirme sözü veren özelliklerden biri yeni beta yapımına dahil edildi. watchOS'in yeni sürümüyle kullanıcıların Apple Music veya iCloud Müzik Kitaplığı'ndan herhangi bir şarkıyı yayınlayabileceği belirtiliyor.

Apple Watcha radyo özelliği geliyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Geliştiricilere sunulan watchOS 4.1 beta, doğrudan müzik akışını LTE üzerinden Apple Watch'a aktarmaya yönelik desteği sunuyor. Canlı Beats 1 ve diğer Apple Müzik radyo istasyonlarına erişimi olan yeni bir Radyo uygulaması da sunuyor. Radyo özelliği LTE üzerinden çalışıyor.

watchOS'in yeni sürümüyle kullanıcıların Apple Music veya iCloud Müzik Kitaplığı'ndan herhangi bir şarkıyı yayınlayabileceği belirtiliyor.

Hücresel müzik akışının yanı sıra watchOS 4.1 beta, kullanıcıların telefon veya Wi-Fi'den uzakta iken Beats 1 canlıya veya herhangi bir Apple Müzik radyo istasyonuna erişmelerini sağlayan yeni bir Radyo uygulaması da getiriyor.

Son olarak, beta yapısı, kullanıcıların Siri'yi kişisel bir DJ haline getirmelerini sağlayan yeni bir özellik de sunuyor. Bileğinizi kaldırın ve Apple'ın kişisel asistanından herhangi bir müzik türünü çalmasını rica edin.

Haberin Devamı

WatchOS 4.1'in istikrarlı versiyonunun Apple'ın önceki duyurusu doğrultusunda önümüzdeki ay başında piyasaya çıkması bekleniyor.