Teknoloji Canon'dan 4K 50p video kayıt yapabilen makine: Legria GX10

Canon'dan 4K 50p video kayıt yapabilen makine: Legria GX10

07.12.2017 - 11:57 | Son Güncellenme:

Canon, video tutkunları için ürettiği yeni kamerası Legria GX10’u tanıttı. Legria GX10, 4K 50p video kayıt seçeneği sunuyor.

Canondan 4K 50p video kayıt yapabilen makine: Legria GX10

Legria GX10, 1080p Full HD’nin dört katı daha yüksek çözünürlük sunarak, en ufak detayları bile gösterebiliyor. Çok yönlü kayıt deneyimi sunan cihazın Full HD için 35Mbps, 4K 50p için 150Mbps’de MP4 çekimi desteklemesi kamerayı hızlı hareket çekimleri için deal hale getiriyor. 100 kare/sn’ye kadar da hızla çekim yapabiliyor.

Haberin Devamı

GX10, Canon’un Dual Pixel CMOS AF teknolojisinin entegre edildiği 1.0 inç Tip sensör donanımı olan ilk kamera. Bu sayede sığ bir alan derinliği ile hassas, doğru ve özelleştirilebilir odaklanma kapasitesi sunuyor. İki, dört veya sekiz duraklı pozlama kontrolü sunan üç optik ND filtresi, en karanlık veya en parlak çekim koşullarında üstün görüntü kalitesi sağlarken, yeni geliştirilen 15x zoom kapasiteli geniş açılı 4K lensi 4K’nın vaat ettiği kaliteyi elde etmeyi garantiliyor.

Geniş Dinamik Aralık (DR) modu sayesinde DR yüzde 800 oranında genişletip karanlık ve gölgeli alanlardaki detayları açığa çıkartan GX10, düzenleme yapmadan paylaşılmaya hazır canlı görüntüler sunuyor. Kameranın 5 eksenli Görüntü Sabitleme (IS) işlevi de optimize edilerek zoom aralığının tamamında dengeli çekimler elde edilmesini garantiliyor.

Haberin Devamı

Profesyonel işlevler sunan kompakt, hafif ve dayanıklı. Tam manuel ayarı kontrol seviyenizi ihtiyaçlarınıza ve deneyiminize göre değiştirmenize olanak tanırken, otomatik mod işlemlerin tamamında kolaylık sunuyor. Yedekleme ve kesintisiz kayıt için çift SD kart yuvasının olması hiçbir anı kaçırmamanızı garantiliyor. Kamera belirli bir mesafeden yönlendirmenize olanak tanıyan kablosuz uzaktan kumanda işlevine de sahip.

GX10'un ABD fiyatı 2499 dolar.