Teknoloji Dizüstünde 4. nesile Casper ile geçin!

Dizüstünde 4. nesile Casper ile geçin!

23.10.2013 - 14:43 | Son Güncellenme:

Casper, dizüstü bilgisayarda yeni bir modele daha imza attı

Dizüstünde 4. nesile Casper ile geçin

Bilgisayarından performans ve maksimum verimlilik almak isteyen kullanıcılar için tasarlanmış yeni Casper Nirvana kullanıcıların beğenisine sunuldu. Yeni 4. Nesil Intel Core işlemciye sahip Casper Nirvana CHY serisi diğer dizüstü modellerine göre daha ince tasarıma sahip.

Haberin Devamı

Teknolojinin nabzını tutan Casper’dan dizüstü kullanıcılarına özel, yeni bir ürün Casper Nirvana CHY serisi raflarda yerini aldı. Teknoloji tutkunları, yeni 4. Nesil Intel Core işlemcili performans canavarı Casper Nirvana CHY modeline hayran kalacak.

Gücü ile çok iddialı

Yeni Casper Nirvana CHY 15.6” dizüstü bilgisayar, yeni 4.Nesil Intel Core işlemcisinin yanısıra, Nvidia 2GB GT740 ekran kartı ile %50’ye varan performans artışı sağlıyor. Dizüstü bilgisayarında performans arayan kullanıcıların dikkatlerini çekecek olan yeni Casper CHY 15.6” kullanıcılar için çok iyi bir alternatif olacak.

Tasarımı ve gücü birleştiren bilgisayar

Yeni Casper CHY 15.6”, performansını tasarımıyla tamamlıyor. Üründe yer alan siyahtan koyu griye renk geçişi performans ürünü bu modele dinamik bir hava katıyor. Kategorisinde yer alan standart 15.6” dizüstü bilgisayarlara göre %20 daha ince tasarımı da ekstra avantaj sağlıyor.

Haberin Devamı

Casper Nirvana CHY performans ve tasarımı yanı sıra sahip olduğu G-sensör ile düşme ve sarsıntılara karşı hard disk koruması sağlıyor. Casper Nirvana CHY özellikleriyle bugünün ve yarının ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir performans sunuyor. Yeni Casper Nirvana CHY 15.6” performans serisi dizüstü bilgisayar 1449 TL- 2189 TL geniş fiyat aralığında seçenek sunuyor.