Teknoloji Donald Trump, Obama'ya laf atmak isterken başarısız oldu

Donald Trump, Obama'ya laf atmak isterken başarısız oldu

29.12.2017 - 13:04 | Son Güncellenme:

ABD başkanı Donald Trump, kendi web sayfasında eski başkan Obama'ya laf atmak isterken yanlış kod yazınca istediği başarıya ulaşamadı.

Donald Trump, Obamaya laf atmak isterken başarısız oldu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

ABD'nin 45. Başkanı Donald Trump, kariyeri boyunca pek çok şey deneyip başarısız oldu. Trump Üniversitesi, Trump Steaks (biftek) gibi girişimler bunlardan bazıları. Trump, bu sefer eski ABD başkanı Barack Obama’ya laf atmak istedi ama başarılı olmadı. Donald Trump’a ait Cumhuriyetçi Milli Komite web sitesinde gizlenmiş bir mesajda, gizlice Obama’ya bir gönderme yapılmış.

Christopher Ingraham, Donald Trump'ın web sitesinin dahili bir sunucu hatası durumunda aşağıdaki mesajı vermek üzere kodlandığını yazdı. Mesajda şunlar yazıyordu: "Hata! Bir şeyler ters gitti. Obama’nın aksine sorunu çözmeye çalışıyoruz… ve bir golf sahasında değil” Hata mesajında, Obama’nın başkanlık döneminde bir gün boyunca durduğu golf sahasına gönderme yapılıyor.

Haberin Devamı

Burada korkunç mizah girişiminin dışında tek bir sorun var. O da web sitesindeki kod, asla gösterilmeyecek şekilde yazılmış.