Teknoloji Eski Bilgisayarlarınızı Atmayın! Microsoft Yeniliyor…

Eski Bilgisayarlarınızı Atmayın! Microsoft Yeniliyor…

17.10.2015 - 11:57 | Son Güncellenme:

Micrososft Easy Trade Up adını verdiği ilginç bir kampanya başlattı. Easy Trade Up’ın amacısı ise insanların Windows 10 yüklü yeni bilgisayarlara geçmesi. Eğer 20 Ekim’den önce Microsoft Store’dan 599 doların...

Eski Bilgisayarlarınızı Atmayın Microsoft Yeniliyor…

Micrososft Easy Trade Up adını verdiği ilginç bir kampanya başlattı. Easy Trade Up’ın amacısı ise insanların Windows 10 yüklü yeni bilgisayarlara geçmesi. Eğer 20 Ekim’den önce Microsoft Store’dan 599 doların üzerinde bir bilgisayar alacaksınız şirket eski bilgisayarınızı geri gönderdiğiniz takdirde size Windows bilgisayarlar için 200 dolar ve MacBook içinse 300 dolarlık bir geri ödeme yapıyor. Bilgisayarınız 6 yaşından küçük olmalı, çalışmalı ve ekranı minimum 11.6 inç olmalı. Kampanya şu anda Amerika, İngiltere, Kanada, Brezilya, Fransa, Almanya ve Tayvan’da geçerli.

Haberin Devamı

Microsoft’un böyle bir kampanya taktiği uygulaması satışları arttırmak. Son yıllarda Microsoft’tan böyle kampanyalar görmüştük. Daha önce iPad’ini getirip Surface tablet almak isteyenlere şirket 200 dolarlık bir geri ödeme yapmıştı. PS 3 konsolunu getirip Xbox One alanlara ise 100 dolar vermişti. MacBook Air ile Surface Pro 3 değişimlerinde 650 dolar geri ödeme yapılırken iPhone telefonunu getirip Windows Phone geçenlerde 200 dolarlık hediye çeki almıştı. Ancak tabii bu tarz kampanyalar biraz düşük fiyatlı olabiliyor Örneğin cihazınızı Craigslist, eBay ya da benzeri sitelerde satsanız daha çok gelir elde edebilirsiniz. Mesela Gazelle MacBook Air için 539 dolar teklif ediyor.