Teknoloji Facebook Messenger Artık O Özelliğe Sahip!

Facebook Messenger Artık O Özelliğe Sahip!

14.07.2016 - 14:49 | Son Güncellenme:

Yeni iPhone modelleri ile birlikte hayatımıza giren 3D Touch, artık bizzat Facebook Messenger iOS uygulaması üzerinden de kullanılabiliyor…

Facebook Messenger Artık O Özelliğe Sahip

Rakiplerden sıyrılarak yoluna devam etmek isteyen ve kendisine has özellikler edinmeyi hedefleyen Apple, bildiğiniz üzere iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleri ile birlikte 3D Touch adını verdiği özelliğini hayatımıza soktu. Farklı dokunma kuvvetleri ile beraber mobil uygulamaları çok daha işlevsel şekilde kullanmamızı sağlayan bu özellik, şimdilerde farklı akıllı telefon modelleri ile gelişim göstermekte. Tabi bunun yanında bu özelliği destekleyen uygulama sayısı da her geçen gün artıyor. Nitekim bir süre önce 3D Touch özelliği için kolları sıvamış olan Facebook yönetimi, nihayet milyonlarca kişi tarafından kullanılan Facebook Messenger için beklenen güncellemeyi yayımlamış bulunmakta. Bundan böyle Messenger uygulaması üzerinde 3D Touch özelliklerini kullanabileceksiniz.

Haberin Devamı
Özellik Aktif Hale Geldi

Paylaşılan bilgilere göre iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleri bünyesinde yer alan 3D Touch, an itibariyle Facebook Messenger üzerinde kullanılabiliyor. Farklı dokunma hassasiyetleri sayesinde uygulamadaki kişilere ya da mesajlara çok daha hızlı bir şekilde ulaşmanız mümkün. Bunun için daha sert ya da daha hafif olmak üzere farklı dokunma işlemlerini yapabilirsiniz.

Medya, Kişiler ve Bölgeler Sistem İçerisinde

3D Touch özelliği sayesinde Messenger’da yapabilecekleriniz epey geniş. Tek bir dokunma sonrasında kişilerinize erişebilir ya da lokasyon bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bunun adına uygulamanın içerisine girip uzun yolu tercih etmektense uygulama ikonuna daha sert dokunmanız yeterli.