Oyun Dunyasi Geliştirilmiş God Of War Görüntüleri Geldi

Geliştirilmiş God Of War Görüntüleri Geldi

25.07.2015 - 13:50 | Son Güncellenme:

PlayStation 4 için gelişmiş grafiklerle tekrar gelecek olan God of War 3’ün grafik karşılaştırma videosu yayınlandı. Santa Monica Studios’un geliştirdiği ünlü God of War serisinin üçüncü oyununun PlayStation 4’e gelişmiş grafiklerle geleceği geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Yayınlanan yeni bir video ile bu iki nesil arasında grafiksel açıdan nasıl bir fark olduğunu görebiliyoruz.

Geliştirilmiş God Of War Görüntüleri Geldi

PlayStation 4 için gelişmiş grafiklerle tekrar gelecek olan God of War 3’ün grafik karşılaştırma videosu yayınlandı.

Santa Monica Studios’un geliştirdiği ünlü God of War serisinin üçüncü oyununun PlayStation 4’e gelişmiş grafiklerle geleceği geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Yayınlanan yeni bir video ile bu iki nesil arasında grafiksel açıdan nasıl bir fark olduğunu görebiliyoruz.

Çıkıtğı zaman grafikleriyle herkesi şaşırtan God of War 3 Remake, PlayStation 4 sürümündeki grafiklerilye herkesi bir kez daha şaşırtmayı başarıyor. 2010 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan oyun, 5 yıl aradan sonra yeni grafikleriyle önümüzdeki günlerde tekrar çıkışını gerçekleştirecek. Geliştirilmiş God War War oyununun son görüntüleri için tıklayın!