Teknoloji HTC One'ı tanıttı!

HTC One'ı tanıttı!

27.02.2012 - 19:30 | Son Güncellenme:

HTC, İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenen Mobil 2012 Fuarı'nda merakla beklenen HTC One Serisi'ni tanıttı

HTC Oneı tanıttı

Erinç Eröz - milliyet.com.tr

Haberin Devamı

İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil 2012 Fuarı, mobil teknoloji tutkunlarını mutlu edecek bir çok yeni ürünün tanıtımına sahne oldu.
Bu ürünlerde en çok dikkat çekenlerden biri de HTC firmasının HTC One Serisi cihazlarıydı. HTC One Serisi'nde, her kullanıcıya yönelik bir cihaz bulunuyor.

HTC Oneı tanıttı

Özellikle HTC One X ve HTC One S modelleri üzerinde bulunan kameraların 2.0 diyafram değerine sahip olması, son nesil cihazlara göre bile daha aydınlık fotoğraf çekebilmelerini sağlıyor. Kullanılan kamera lensi ise 28 mm.
Mobil cihazlarda müzik kalitesini artırmak konusunda da ciddi adımlar atan HTC, One Serisi'ne Beats By Dr. Dre Audio'yu entegre ederek cihazlarında gerçek ses kalitesi sunuyor.
Nvidia Tegra 3 chipseti ile 1.5 GHz hızında dört çekirdekli işlemciden gücünü alan HTC One X, güçlü işlemci tutkunlarını oldukça memnun edeceğe benziyor.
4.7 inç büyüklüğündeki dev ekranında 1280x720 piksellik ekran çözünürlüğü sunan HTC One X, 32 GB dahili hafıza ve 1 GB RAM ile kullanıcılarının her isteğine yetecek bir telefon.
Android 4.0 işletim sistemi ve HTC Sense 4 ile gelen telefon, 1800 mAh piliyle de çok fazla şarj sorunu yaşatmamayı vaat ediyor.
7.9 mm kalınlığı ile HTC'nin şu ana dek ürettiği en ince telefon olan HTC One S, 1.5 GHz'lik çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemcisi ile birlikte, 16 GB dahili depolamanın yanı sıra, microSIM hafıza kartlarını da destekliyor.
Serinin giriş modeli olsa da, Beats Audio, Android 4.0 gibi özellikleri barındıran HTC One V ise, 5 MP kamerası, 1 GHz işlemci gücü ve yalnızca 115 gramlık ağırlığıyla, taşınabilirliği ön plana çıkarıyor.
HTC One Serisi'nin, Nisan ayı gibi pazara sunulması bekleniyor.