Teknoloji iPhone 8 yeni bir renk seçeneğiyle gelecek

iPhone 8 yeni bir renk seçeneğiyle gelecek

10.07.2017 - 10:02 | Son Güncellenme:

Apple'ın bu yılki amiral gemisi olacak yeni iPhone'un, OLED ekran, tamamen cam bir tasarım, kablosuz şarj özellliğinin haricinde çok daha fazlasına sahip olduğu söyleniyor. Şimdi ise iPhone 8'de yeni bir renk olacağı söyleniyor. iPhone 8, toplamda 4 farklı renk seçeneğiyle gelebilir.

iPhone 8 yeni bir renk seçeneğiyle gelecek

Kablosuz şarj özelliğinin bu sonbaharda Apple'ın yeni iPhone cihazlarında yer alması bekleniyordu. Ancak yeni bir söylentiye göre Apple'ın yeni nesil telefonları kablosuz şarj teknolojiyle çalışmak için hazır olmayabilir. Şimdi ise iPhone 8'de daha önce iPhone'larda görülmemiş bir rengi seçeneği olacağı söyleniyor. Bu tasarımda iPhone 8'in kasası, adeta bir ayna gibi olacak.

Haberin Devamı

Yeni renk seçeneği hakkında çok şey bilinmiyor, ancak Geskin cihazın neye benzediğine dair bir örnek paylaştı. Geskin'in paylaştığı görüntüden genel fikir edilebiliyor. Görsellerden iPhone 8'in eski iPod modellerinin ayna benzeri cam tasarımına sahip olacağı, ayrıca yeni tasarımda kenarları saracak paslanmaz çelikten kenarlıklar kullanılacağı dikkat çekiyor.

Geskin'in iddiası, isimsiz bir kaynaktan geliyor ve KGI'nin genelde güvenilir haber yapan Ming-Chi Kuo'dan gelen bir raporunu izliyor. Kuo, raporda iPhone 8'in "popüler" markayı korumayı sürdürmek için normalden daha az renkte olacağını kaydetti. Geksin'in iddiaları doğruysa renk seçenekleri, altın, beyaz, koyu gri ve ayna olacak.