Teknoloji LG’den Radikal Karar!

LG’den Radikal Karar!

12.07.2016 - 15:39 | Son Güncellenme:

Satışa sunduğu G5 modeli ile ne yazık ki istediği verimi alamayan LG, iddialara göre artık giriş ve orta segmentlere hitap edecek.

LG’den Radikal Karar

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden biri olan LG, bildiğiniz üzere televizyon sektöründe gösterdiği başarıyı ne yazık ki akıllı telefon piyasasında elde edemiyor. Ancak yine de oldukça güçlü ve iddialı telefon modelleri tasarlayan firma, en son satışa sunduğu ve modüler tasarım anlayışı ile gelen G5 için pek çok şirketin göze alamayacağı yenilikleri masaya yatırdı. Alt kısmı çıkan ve bunun yerine kamera, batarya ve daha nice donanım ürünleri takılabilen G5, bu bakımdan radikal bir karara ev sahipliği yapıyor. Ancak buna rağmen son modeli ile beklediğini alamayan firma, şimdi ise planlarını değiştirme kararı aldı.

Haberin Devamı
Artık Giriş ve Orta Seviyelere Hitap Edilecek

Şimdiye dek zaten birçok sınıfa ait akıllı telefon üreten LG, bundan sonra ise ağırlıklı olarak giriş ve orta segment özelliklere sahip modeller geliştirecek. Bu konuda epey sağlam bilgilerin bulunduğunu söyleyelim.

Şirket Yapılanma Yoluna Gidiyor

Daha önce paylaşılan bilgilerde şirketin mobil ayağının baştan aşağı yenileceği bildirilmişti. Nitekim bu kararı aldığını bildiren firma, üst düzey yöneticileri ile yollarını ayıracağını açıkladı. Ki bu durumun yaşanmasından sonra alınan yeni kararların var olması da gayet normal gözüküyor. Firmanın bundan sonra izleyeceği yolu hep birlikte göreceğiz.