Teknoloji LG G5’in Arkadaşları Ücretsiz Verilecek mi?

LG G5’in Arkadaşları Ücretsiz Verilecek mi?

25.04.2016 - 14:10 | Son Güncellenme:

LG G5 bugün ülkemizde satışa sunuldu. Peki arkadaşları ücretsiz verilecek mi? Hangi aparat kaç TL’ye verilecek?

LG G5’in Arkadaşları Ücretsiz Verilecek mi

LG G5 bugün ülkemizde satışa sunuldu. G5 bizlere daha önceden gönderilmediği için telefon ile ilgili incelmeler sonraya kaldı. Rakipleri Samsung, HTC ve Huawei‘den daha öne tanıtılan ama hepsinden sonra satışa sunulan LG G5 bu durumu lehine çevirmeyi başarabilecek mi bunu zaman içinde göreceğiz.

Haberin Devamı

LG G5 ile birlikte birçok oyun arkadaşı tanıtıldı. Telefonun modüler yapısı sayesinde alt tarafta bulunan kısım telefondan ayrılıyor ve farklı aparatlar takılarak kullanıcı deneyimi arttırılmaya çalışılıyordu.

LG Cam Plus ile telefonun kamera yetenekleri attırılıp ekstradan bir pil gücü (1100 mah) sağlanırken, LG Hi-Fi Plus ile telefonun 32 bit ses desteğine kavuşması sağlanıyordu. LG 360 Cam ile sanal gerçeklik dünyasında içerik üretmeye başlayabiliyorsunuz. Bunun yanında LG VR ile sanal gerçeklik deneyimini telefonunuz sayesinde yaşamaya başlayabiliyorsunuz. LG, yeni nesil amiral gemisinin “oyun arkadaşları” ile telefonun modüler yapısını kullanıcı deneyimi arttırmak için kullanıyor ve bu noktada büyük bir değişimin de habercisi oluyor.

Haberin Devamı
İlginizi Çekebilir: LG G5 Nasıl Başarılı Olur?

LG G5‘in modüler yapısı G6‘da da devam edecek mi? Bizce buradaki en önemli soru işareti bu. Zira G5 sahipleri bu aparatları G6‘da da kullanamayacaksa bu kadar aksesuara gerek var mı yok mu bunun da takdirini siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz.

LG G5’in Arkadaşları Ücretsiz Dağıtılacak mı?

Bu sorunun cevabını hem Evet; hem de Hayır olarak vereceğiz. Dilerseniz durumu tam olarak açıklayalım. 25 Nisan gecesi itibariyle hangi aparatlar hangi GSM Opertörleri tarafından ne şekilde verilecek gelin birlikte değerlendirelim.

Turkcell

LG G5’in oyun arkadaşlarından LG VR ve LG 360 Cam tarifeye ek 19 TL 24 ay taksitle verilecek. Ama kafanız karışmasın çünkü her biri için istenen fiyat bu. Yani ikisine de sahip olmak istiyorsanız 38 TL x 24 ay ödemek durumundasınız…

Türk Telekom

Türk Telekom tarafında şu anda LG Cam Plus apartını görüyoruz. Bu da tarifeye ek 5 TL x 24 olarak sunuluyor. Ekstradan bir pil parasına bu ürünün oldukça iyi konuçlandırıldığını düşünüyoruz ama keşke ücretsiz olsaydı öyle değil mi?

Vodafone

Vodafone yine yaptı yapacağınız zira S7 ve S7 Edge ile birlikte verdiği Gear VR’dan sonra Vodafone RED Tarifesinde bulunan kullanıcılarına 360 Cam aparatını ücretsiz olarak sunuyor. Yani Turkcell’in 456 TL’ye sattığı donanım RED Tarifesi olanlara ücretsiz ve bu gecenin sürprizi oldu.

Not: Bu noktada şunu belirtmek gerekiyor. Hi-Fi Plus ve Bang & Olufsen kulaklık şu anda tam bir bilmece. Bu arkadaşların! iyi gün dostu olduğunu görüyoruz. Yani bu arkadaşlar sanırız parayla satılacak…

Haberin Devamı

Zira kendilerinden bir ses yok…

Not 2: Bu bilgiler kesin olmamakla birlikte üreticilerin her an bu noktada değişiklik yapabileceklerinin de altını çizelim…