Teknoloji LG G5 SE İlk Kez Ortaya Çıktı

LG G5 SE İlk Kez Ortaya Çıktı

22.04.2016 - 14:35 | Son Güncellenme:

Apple’ın geçtiğimiz günlerde duyurduğu iPhone SE modeli yeni bir akım başlattı. Bu akıma ilk ayak uyduran ise LG G5 SE modelinin çıkacağı söylenen LG oldu.

LG G5 SE İlk Kez Ortaya Çıktı

Yeni bir akıma kolayca uyum sağlayan ve meraklı gözleri üzerine çeken şirketin LG G5 SE modeli Rusya’da sızdırıldı. İlk kez ortaya çıkan ve doğruluğu neredeyse kesinleşen modelin sadece isim olarak bu furyaya ait olma ihtimali muhtemel. Bildiğiniz üzere iPhone SE modeli iPhone 5S tasarımı ile iPhone 6S özelliklerinin bir araya gelmesi ile ortaya çıkmış bir modeldi. Tasarım olarak klasik iPhone tasarımdan vazgeçemeyenlerin iPhone 6 özelliklerine sahip bir telefon kullanmasına imkan sunan iPhone SE oldukça beğeni topladı.

Haberin Devamı

LG G5 SE modeli iPhone SE’nin aksine aynı tasarım ve boyut ile ortaya çıktı. Değişmeyen tasarımı ile SE akımından ayrılan modelin özelliklerinin LG G5’e göre daha düşük özellikler ile gelmesi bekleniyor. Aslında LG bu adımı ile SE adı altında bir 5C deneyimi sunmayı amaçlıyor olabilir. LG G5 ile G5 SE özellik bakımından ciddi anlamda ayrılacak. G5’in aksine Snapdragon 652 işlemci olan modelde 4 yerine 3GB RAM olacak. Kamera konusunda bir değişikliğe gitmeyen LG, modüler batarya konusunda da bir değişikliğe gitmemiş. Daha ince olan LG G5 SE modelinin satış fiyatı ve Türkiye pazarına girişi ile ilgili bilgiler henüz belli değil. LG G5 SE ile ilgili satın alma düşüncesine girmeden Silikon Vadisi ekibinin LG G5 incelemesine göz atmayı unutmayın.