Teknoloji LG, Hayır Dedi! Kavisli Ekrana Son Hız Devam Dedi…

LG, Hayır Dedi! Kavisli Ekrana Son Hız Devam Dedi…

22.12.2015 - 17:57 | Son Güncellenme:

Televizyon dünyasının geçiş yaptığı ancak telefon pazarında çok sık rastlamadığımız kavisli ekran özelliği, LG'nin yeni telefon serisinde uygulanacak

LG, Hayır Dedi Kavisli Ekrana Son Hız Devam Dedi…

Televizyon dünyasının geçiş yaptığı ancak telefon pazarında çok sık rastlamadığımız kavisli ekran özelliği, LG'nin yeni telefon serisinde uygulanacak... Hatırlarsanız birkaç önce LG'nin Flex ailesine son vereceğini haber etmiştik. Bu gelişmeden çok geçmeden konuyla ilgili yeni bir haber ile karşı karşıyayız. Flex serisi ile kavisli ekrana veda edeceği düşünülen LG'nin aslında farklı yönde planları olduğu ortaya çıktı. Zira şirket, aslında kavisli ekrana sahip yeni bir seri üzerinde çalışıyor.

Haberin Devamı

Güvenilir bir kaynak tarafından sızdırılan bilgilere göre LG, şu anda kavisli ekrana sahip yeni bir model üzerinde çalışıyor. Flex 3 ya da herhangi bir şekilde Flex ailesiyle bağlantısı olmayan bu yeni modelin bir nevi LG için 'sıfırdan yeni bir seri' olduğu dile getirilmekte. Ancak burada dikkat çekilen bir nokta var.

Flex'in kasasını da kavisli hale getiren LG, yeni modelinde kasayı düz, ekranı ise kavisli yapacak. Bu bilgiden sonra ortaya nasıl bir telefonun çıkacağı ise elbette daha fazla merak ediliyor. Şimdilik çıkış tarihi ya da ne zaman duyurulacağı gibi bilgileri gün ışığına çıkmayan gizemli model hakkında ilerleyen günlerde daha fazla ayrıntının paylaşılması bekleniyor. Eğer konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşanırsa aktarmış olacağız, takipte kalın.