Teknoloji LG V20 Duyurusuna Az Kaldı

LG V20 Duyurusuna Az Kaldı

14.07.2016 - 15:24 | Son Güncellenme:

Yeni bir akıllı telefon modeline daha hazır olun. Bu kez duyurusu yapılacak yeni akıllı model, LG V20 olacak. Detaylar haberimizde…

LG V20 Duyurusuna Az Kaldı

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden biri olan LG, özellikle TV sektöründe epey önemli başarılara imza atmakta. Geliştirdiği OLED ekran panelleri ile beraber sayılı üreticiden biri olmayı başaran firma, nitekim aynı başarıyı mobil sektörde de göstermek istiyor. Bunun adına en son G5 adını verdiği modeli ile çıkan, güzel satışlar elde etse dahi beklediğini yakalayamayan firma, şimdilerde ise yeni bir akıllı model üzerinde daha çalışıyor. İddialara göre en son yenileneceği iddiası ile gündeme gelen firma, LG V20 adını verdiği modelini geliştirmek adına kolları sıvamış bulunmakta. Hatta resmi duyurunun çok yakında gerçekleşeceği ve cihazın teknik özellikleri ile birlikte tanıtılacağı bildirildi.

Haberin Devamı
Duyuru Birkaç Ay İçerisinde Gerçekleşmiş Olacak

Paylaşılan bilgilere göre LG, yeni akıllı modeli için kapalı kapılar ardında ummalı çalışmalar içerisine girmiş durumda. Yeni cihazı için son sürat çalışan Güney Kore merkezli şirket, eylül ayı içerisinde tanıtmak üzere yeni telefon modelini hazırlıyor. Firmaya yakın kaynaklardan bu bilginin doğrulandığını söyleyebiliriz.

İsmi Henüz Netleşmedi

Şu anda birçok kaynak yeni modeli LG V20 adıyla ansa da telefonun resmi adı henüz belli olmuş değil. Bu konuda çalışma içerisinde olan LG’nin net kararı önümüzdeki günlerde vereceği konuşuluyor. Yani V20 adı yürürlükte kalacağı gibi tamamen farklı bir isim de karşımıza çıkabilir.