Teknoloji LG V20 Ne Zaman Geliyor?

LG V20 Ne Zaman Geliyor?

29.07.2016 - 17:53 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon pazarının en önemli oyuncularından birisi olan Güney Koreli LG, yeni telefonu LG V20 ile ilgili resmi açıklamada bulundu.

LG V20 Ne Zaman Geliyor

Akıllı telefon pazarı her geçen yıl büyüyordu ama 2016 yılı ile birlikte duraklama dönemine girdi diyebiliriz. Tüm yıl boyunca sadece %1,5 büyüme beklenen sektör helen dünyanın en önemli nakit para akışının sağlandığı ekosistemlerden birisi. Güney Koreli LG ise bu ekosistemde global pazarda varlık gösteren birkaç firmadan birisi. Çinli markalar büyük satış rakamlarına ulaşsa da LG, global pazarda telefon satarak sadece bir lokasyonun firması olmaktan da kurtuluyor. Bu yıl pazara sunduğu LG G5 ile büyük bir popülarite yakalayan firma Galaxy S7‘nin halen tek alternatifi olarak görülüyor. Geçtiğimiz yıl G4‘ten sonra pazara sunulan LG V10 ise farklı özellikleri ile kullanıcılar tarafından oldukça ilgi çekici bulundu. Telefonun yine kendi içinde eksikleri ve o dönem ki fiyatı ise LG V10‘nun alınabilirlikten oldukça uzak durmasını sağlıyordu. Bugün ise LG yayınladığı raporda LG V20 ile adlandırılan telefon ile 3. çeyrekte tanışacağımızı doğruladı.

Haberin Devamı
LG V20 Hangi Özellikler ile Gelecek?

LG‘nin yeni nesil V20‘de 5,7 – 5,8 inç bir ekran kullanması bekleniyor. Snapdragon 821 ise sürpriz olmayacak. 6 GB RAM ve geliştirilmiş kamera yetenekleri de yinen beklenen özellikler arasında. Buradan LG‘ye açık çek veriyoruz. Telefonun pilini 5000 mAh yaparsan kazanırsın…