Teknoloji Netflix, The Witcher'ı dizi yapıyor

Netflix, The Witcher'ı dizi yapıyor

23.01.2018 - 13:39 | Son Güncellenme:

Netflix, yepyeni bir diziyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Netflix bu sefer oyun dünyasının beğenilen serilerinden The Witcher'ı dizi yapıyor.

Netflix, The Witcherı dizi yapıyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Game of Thrones, 8. sezonla ekranlara veda edecek. Bundan sonra ne izleyeceğim ya da ne yapacağım diye düşünebilirsiniz. Netflix'in yeni dizisi sizi bir süre daha götürebilir. Netflix bu sefer oyun dünyasının beğenilen serilerinden The Witcherdizi yapıyor.

Video oyun serisiyle milyonlarca taraftar kazanan The Witcher'ın halihazırda aksiyon ve fantezi hayranlarıyla dolu bir sicili var. Netflix de Westeros, Stark, Targaryen ve Lannister'in yaklaşmakta olan son savaşın ardından hayranları The Witcher'la mutlu edecek.

Senarist Lauren Schmidt Hissrich, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla The Witcher'ın pilot bölüm senaryosunun tamamlandığını duyurdu.

Şimdiye dek, televizyon dizisi hakkında çok az bilgi var, ancak bilmemiz gereken şey, dizinin kitaplara dayanacak ve Geralt'ın karakteri Projekt RED'in video oyunlarında sunduğu ikonik görünümden esinlenecek.