Teknoloji Note 8, iPhone 7 Plus'tan daha iyi bir kameraya sahip olabilir

Note 8, iPhone 7 Plus'tan daha iyi bir kameraya sahip olabilir

19.04.2017 - 14:07 | Son Güncellenme:

Apple ürünlerine dair yaptığı yorumlarla tanınan KGI analisti Ming-Chi Kuo’ya göre, Note 8’in arkasında hem 12 MP geniş açılı hem de 13 MP telefoto lens yer alabilir.

Note 8, iPhone 7 Plustan daha iyi bir kameraya sahip olabilir

Samsung'un Galaxy S8 ve S8+'ı tanıtmasının ardından yeni amiral gemisi Note 8 ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Ming-Chi Kuo, bu sefer Samsung ile ilgili tahminlerde bulundu. Ünlü analist Ming-Chi Kuo'ya göre Samsung Galaxy Note 8 arkasında 12 MP geniş açılı ve 13 MP telefoto lense sahip olabilir. Kuo’nun bahsettiği iPhone 7 Plus’ın çift lensli arka kamera kurulumuna fazlasıyla benziyor.

Haberin Devamı

Arka kamera kurulumunda 3x optik yakınlaştırma özelliğinin de bulunması bekleniyor. Bu da kameranın kalite kaybı yaşamadan yakınlaştırma yapmasını sağlıyor. Kuo’ya göre, arka kameradaki her iki sensörde de optik görüntü sabitleme özelliği bulunacak.

Kuo, Note 8’in kamerasının iPhone 7 Plus’tan daha gelişmiş olabileceğini ve iPhone 8’in kamerasıyla rekabet edebileceğini de ifade etti. Ayrıca Kuo’ya göre, Note 8'de 6.4 inçlik QHD+ OLED ekran kullanılabilir.