Teknoloji Pokemon Sun, Moon İçin Geri Sayım Başladı

Pokemon Sun, Moon İçin Geri Sayım Başladı

11.05.2016 - 15:36 | Son Güncellenme:

Oyun dünyasına Pokemon Sun, Moon ile geri dönmeye hazırlanan geliştirici ekip, yeni yapımın çıkış tarihini açıklamış bulunmakta…

Pokemon Sun, Moon İçin Geri Sayım Başladı

Yılların eskitemediği Pokemon macerası devam ediyor. TV dünyasında elde ettiği dev başarıyı eş zamanlı bir şekilde oyun dünyasında da gösteren seri, şimdilerde ise en yeni halkası olan Pokemon Sun, Moon ile gündemde. Aslında yeni yapımın tam adı hem Sun hem de Moon olarak anılmakta; yani kısacası Güneş ve Ay. Nintendo tarafından satışa sunulan 3DS platformu adına daha önce duyurulmuş olan yapımın çıkış tarihi ise nihayet netleşti. Konu ile ilgili açıklama yapan geliştirici firma, tarih bilgisini ilk ağızdan vermiş bulunuyor.

Haberin Devamı
3DS cihazlarınızı hazır tutun

Açıklanan bilgilere göre sadece 3DS platformu için geliştirilen Pokemon Sun, Moon, tam olarak 18 Kasım 2016 tarihinde satışa sunulmuş olacak. Nintendo 3DS sahipleri tarafından bu tarih itibariyle oynanabileceği açıklanan oyunda kullanıcılar, Rowlet, Litten ve Popplio gibi karakterlerden herhangi birini seçebilecekler.

Gelişmiş özelliklere karşımıza çıkacak

Bu yılın sonlarına doğru görücüye çıkacak olan yapımda aynı zamanda Pokemon Bank özelliği de bulunacak. Bu sayede diğer Pokemon oyunları olan Red, Blue, Yellow, Alpha Sapphire ya da Omega Ruby gibi yapımlardan kendi karakterinizi yeni oyuna geçirebileceksiniz. Oyun adına paylaşılan videoyu aşağıdan izleyerek yapımı daha da yakından tanıyabilirsiniz.