Teknoloji Sakla iPhone’u Gelir Zamanı…

Sakla iPhone’u Gelir Zamanı…

23.06.2014 - 13:02 | Son Güncellenme:

Apple 2007 yılında çıkarmış olduğu ilk iPhone’ları ile pazara yeni bir soluk getirmişken tam 7 yıl sonra o telefon yeniden adından bahsettirmeyi başardı.

Sakla iPhone’u Gelir Zamanı…

in hayranlıkla karşıladığı Apple’ın ’ları hakkında “yeni modellerin gölgesinde kaldı” düşüncesine sahip olanları bu habere oldukça şaşıracaklar. Neden mi? Çünkü

Haberin Devamı

iPhone’ların çıkışı ile ona sahip olmaya çalışanların sayısı azımsanamayacak boyuttayken o kişiler arasından bir kişinin farklı bir hesabı olduğu ortaya çıktı. İlk jenerasyon iPhone’lardan birini alan ve kutusunu hiç açmadan onu tam 7 yıldır saklayan bir teknolojisever telefonu üzerinden satışa çıkardı ve olanlara kendisi bile inanamadı.

Telefonun e-bay’da yer alması ile büyük taleple karşılaması bir olurken durum bir süre sonra sert bir açık arttırmaya dönüştü. Hızla yükselen fiyat ise 15 Bin dolar’da son bularak ilk jenerasyon iPhone yeni sahibine kavuştu.

Yaşanan bu durum pek çok kişinin aklına yeni bir ticaret anlayışını getirmekle birlikte görünen o ki yakında pek çoğumuzun evi teknoloji ürünlerinden geçilmeyecek…

Haberin Devamı

Peki siz çıkan bir ürünü alıp saklayarak seneler sonra satma fikrine ne diyorsunuz?