Teknoloji Samsung Galaxy S9 Lite, iPhone X'ten izler taşıyacak

Samsung Galaxy S9 Lite, iPhone X'ten izler taşıyacak

24.04.2018 - 17:40 | Son Güncellenme:

Son zamanlarda, SM-G8850 olarak adlandırılan bir akıllı telefonun Samsung Galaxy hattından Galaxy S9 Lite olacağı bildirildi. Galaxy S9 Lite modelinde çift kamera donanımı parmak izi okuyucusundan ayrılmış, kamera tıpkı iPhone X'te olduğu gibi sola dikey şekilde yerleştirilmiş.

Samsung Galaxy S9 Lite, iPhone Xten izler taşıyacak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung'un Note 9'dan önce SM-G8850 kod adıyla Galaxy S9 Lite adlı cihazını tanıtacağı söyleniyor. G8850’nin aslında resmi bir adı yok ancak adı son dönemde Galaxy S9 Lite olarak anılmaya başlandı. Piyasaya sürülme ihtimali de net değil.

G8850'nin, tamamen yeniden tasarlanması bekleniyor. S ve Note serisinin geçmiş nesillerinden farklı olarak Galaxy S9 Lite'ın arka planı yeniden düzenlenecek Çift kamera sistemi artık parmak izi tarayıcısından ayrılıp sol üst köşeye yerleştirilmiş. Parmak izi tarayıcısı da arkada orta kısımda.

Aslına bakılırsa, 5.8 inç yerine 6.3 inç olduğu bildirilen ekran, Samsung'un kavisli camı ve Infinity Display özelliğiyle gelecek. Samsung, bu modelde muhtemelen kablosuz şarja da yer verecek.

Haberin Devamı

Genel olarak, küçük değişiklikler oldukça memnuniyetle karşılanıyor. Galaxy S9 Lite hakkında önümüzdeki aylarda çıkacak daha fazla bilgiyi sizlere aktarmaya devam edeceğiz.