Teknoloji Tarihin en çok izlenen fragmanı Avengers: Endgame'in oldu

Tarihin en çok izlenen fragmanı Avengers: Endgame'in oldu

10.12.2018 - 10:17 | Son Güncellenme:

Film fragmanlarında yeni bir rekor var. Avengers: Endgame'in fragmanı son 24 saatte tüm platformlarda 289 milyon kez izlendi ve Yenilmezler'i geride bıraktı.

Tarihin en çok izlenen fragmanı Avengers: Endgamein oldu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Marvel Studios, Avengers: Endgame'in fragmanın yeni bir rekor kırdığını açıkladı. Avengers: Endgame, 24 saat içerisinde tüm platformlarda 289 milyon kişi tarafından izlendi. Böylece Infinity War'un 236 milyonluk rekorunu ve Aslan Kral'ın 224.6 milyonluk izlenme sayısını geçmiş oldu.

Twitter'da filmin fragmanı hakkında atılan tweet'lerin sayısı 24 saat içerisinde 549 bine ulaştı. Yine Black Panther'in 349, Infinity War'un ise 389 binlik rekorlarını büyük farkla geçmeyi başardı.

Avengers'ın URL'si başkası tarafından satın alınmamış olsaydı bu rakam daha yüksek olabilirdi.

NASA'dan Marvel'a tavsiye geldi

NASA’nın Marvel’a, Tony Stark'ın kurtuluşu için bazı tavsiyeleri de var. NASA'dan yapılan paylaşımda, "Selam Marvel, Tony Stark’ı duyduk. Bildiğimiz kadarıyla, ilk yapmanız gereken şey görev kontrolde “Avengers, bir sorunumuz var” için dinleme yapmak. İletişim kurulamıyorsa, yer ekiplerinin bütün kaynaklarını kullanarak gökleri kayıp adamınız için taramasını tavsiye ediyoruz." denildi.

Yazarlar