Teknoloji Vivo V21 5G için tasarım detayları belli oldu

Vivo V21 5G için tasarım detayları belli oldu

25.04.2021 - 16:25 | Son Güncellenme:

Vivo V21 5G için tasarım detayları 27 Nisan tanıtım tarihi öncesi belli oluyor. Telefonun kamera tarafında iddialı olması bekleniyor.

Vivo V21 5G için tasarım detayları belli oldu

Telefonların artık neredeyse tamamı etkinliklerde tanıtılmadan önce sızdırılıyor. Haliyle telefonlar tanıtılmadan 'nasıl görüneceklerini' aşağı yukarı öğrenmiş oluyoruz. Yeni sızıntı ise 27 Nisan'da tanıtılacağı bilinen V21 5G modeli için geldi. Telefon, üçlü kamera kurulumu ile bizleri karşılayacak. Ön tarafta ise ortada konumlandırılan bir ekran deliği bizleri karşılayacak. 

Haberin Devamı

VIVO V21 5G BİLİNEN ÖZELLİKLERİ

Orta seviye telefonlar şu anda dünyanın en popüler modellerini içinde barındırıyor. Onlardan biri olacağı belirtilen Vivo V21 aynı zamanda 5G özelliği de bünyesinde barındıracak. 

Vivo V21 5G için tasarım detayları belli oldu

Telefonun ana kamerası 64 Megapiksel olacak. Ön kamera ise özçekimler için 44 Megapiksellik bir yapıya sahip. Düşük ışık koşullarında hem önde hem de arkada iyi bir performans sunması bekleniyor. 

Bunlara ek olarak 8 GB ve 11 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği bulunuyor. V21 5G aynı zamanda üç renk seçeneği ile geliyor ve arka panelde yüksek pürüzsüzlük oranıyla parlak bir kaplama bizleri karşılıyor.