Teknoloji Vivo V3 ve V3 Max’ın Teknik Özellikleri Belli Oldu

Vivo V3 ve V3 Max’ın Teknik Özellikleri Belli Oldu

06.04.2016 - 14:13 | Son Güncellenme:

Eğer akıllı telefonunuzun hızlı çalışmasına önem verenlerdenseniz Vivo’nun gelecek olan yeni modelleri tam size göre.

Vivo V3 ve V3 Max’ın Teknik Özellikleri Belli Oldu

Vivo‘nun en iyi modelleri olarak ön plana çıkmayı hedefleyen V3 ve V3 Max isimli yeni akıllı telefonlarının teknik detayları belli oldu. Oldukça yakın bir zamanda satışa sunulması beklenen cihazlar hızlı parmak izi okuma ve güçlü bir donanıma sahip olma özellikleri ile ilgi çekeceğe benziyorlar.

Haberin Devamı

İlk olarak tanıtılan V3 modeli sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 616 işlemciye sahip. 3 GB ram ile beraber gelecek. Dahili depolama alanı ise 32 GB olarak açıklanmış. Kullanıcıların eğer isterlerse harici microSD kartları ile bu alanı 128 GB’a çıkarmaları mümkün. Tamamen metalden oluşan dış donanım ise günümüz akıllı telefonlarında artık standart olarak görmeye başladığımız bir özellik. Android 5.1 ile beraber gelecek olan bu model 13 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel ön kameraya sahip olacak. Çift sim kart desteği de açıklanan özellikler arasında. Telefon boyutları ise 7.5 mm kalınlık, 143.6 mm yükseklik ve 71 mm genişlik olacak şekilde açıklanmış. Ağırlığı ise 138 gram.

V3 Max modeli ile V3 modeline oldukça benziyor. sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 652 işlemciye sahip olacak olan model 4 GB ram ile beraber gelecek. Dahili depolama alanı ise V3 ile aynı özelliklere sahip. Ön ve arka kameraları ise sırasıyla 13 ve 8 megapiksel olan modelde kamera açılma süresi 0.7 saniye odaklanma süresi ise 0.3 saniye olarak açıklanmış. Telefon boyutları ise 7.58 mm kalınlık, 153.9 mm yükseklik ve 77.1 mm genişlik olacak şekilde açıklanmış. Ağırlığı ise 168 gram.

Haberin Devamı

Her iki model de hızlı şarj süresi ve uzun pil ömrü ile kullanıcılarını memnun edecek gibi duruyor.

Meizu M3 Note’un Fiyatı Belli Oldu