Teknoloji Yeni iPhone 20 Haziran'da Mı Geliyor?

Yeni iPhone 20 Haziran'da Mı Geliyor?

06.05.2013 - 10:47 | Son Güncellenme:

Apple tarafından doğrulanan iPhone 5S veya iPhone 6 adını alacak Apple’ın yeni akıllı telefonu geliş sinyallerini vermeye başlarken, yeni özellikleri ve fotoğrafları da bir bir ortaya çıkıyor.

Yeni iPhone 20 Haziranda Mı Geliyor

Japonya’nın en büyük operatör firması KDDI tarafından sızan haber belgelerine göre, Apple’ın amiral gemisi olması beklenen yeni nesil akıllı cihazın hangi tarihte ön siparişe açılacağı kesinleşti. iPhone 5S olarak adlandırılarak seriyi bozmayacaklarından bahseden Apple yöneticileri, tarih olarak 20 Haziranı gösterdi.

Haberin Devamı

Her sızıntı haber gibi bu haberin de ne kadar gerçek olduğu tartışılır fakat iPhone 5S modelinde görülecek olarak Apple tarafından doğrulanmış olması 20 Haziran tarihini de daha gerçekçi kılıyor. Elbette ki gelen haberler arasında sadece kameranın 13 MP’lik bir güce sahip olması yok. “Home” tuşu üzerindeki parmak izi okuyucu da kullanıcıları cezbeden özelikler arasında yer alıyor.

Ekim yerine Haziran

Ön sipariş tarihi olarak 20 Haziran gününün belirlenmesinden öte 10-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek WWDC 2013 etkinliğinde yeni nesil iPhone modelinin tanıtılabileceği tahmin ediliyor. Apple, genelde yeni nesil ürünlerini hep kışa hazırlık ayı olan Ekim’de tanıtıyordu.

HTC, Samsung ve LG gibi markaların son zamanlardaki yeni nesil model atağından sonra Ekim’i bekleyemeyecek gibi duran Apple, bakalım sızdırılan haberleri doğrulayacak hamlelerde bulunacak mı?