Geri Dön
Terazi Yeni Ay'ı ve Merkür retrosu bizi nasıl etkileyecek?

Terazi Yeni Ay'ı ve Merkür retrosu bizi nasıl etkileyecek?

6 Ekim'den itibaren Terazi Yeni Ay'ı gerçekleşti. Gelecek dönemde yeni ay ve Merkür retrosu burçları nasıl etkileyecek? Molatik olduğumuz konu Terazi Yeni Ay'ı oldu.

Elgin Kaplan
Elgin Kaplan

6 Ekim Çarşamba günü 13 derece terazi burcunda Marsiyen bir Yeni Ay gerçekleşti. Yeni Ay’da ışık yoktur, Güneş ile yakın temasta yanık olarak kabul edilir. Haliyle işlerin planı yapılır, düşüncesi zihninizde netleşir fakat eyleme dökülen yeni başlangıcın ilerlemesi zaman alabilir bu yüzden bir durumu hayata geçirmek hilal fazda iken daha verimli olur. Merkür gerilemesi de bu döneme denk geldiği için eski iş yerinden gelen teklifi kabul etmek ve geçmişte yarım bırakılmış bir şeyi tamamlamak için uygundur fakat yeni bir imza, iş, anlaşma, girişim sonrasında üzerine yeniden düşünmeyi belki pişmanlığı getirebilir.

Haberin Devamı

Terazinin doğası uyum, anlayış ve barışçıldır. Mars ile partil kavuşum kendi ve başkalarının hakkı için harekete geçerek savaşmayı gösterir. İstediğiniz bir şeyi elde etmek ve kendi hakkınız için daha fazla efor sarf edebilirsiniz. Bunu yaparken kendinize yer edinmekte zorlanabilir ve birleşmeler/ayrışmalar yaşayabilirsiniz.

Terazi her türlü ikili ilişkileri yönetir. Evli çiftler, sevgililer, öğretmen-öğrenci, patron-çalışan, ortaklık gibi. Bu yeni ay görmediğimiz, fark etmediğimiz bazı şeylerin üzerinden geçmemizi sağlayacak. Şiron var yeni ay’ın karşısında ve Merkür gerilemesi de devam ederken geçmiş meseleyi, bir sorunu, kopmuş fakat yarım kalmış ilişkileri, çeşitli bağları bir şekilde karşımıza çıkarır. Şiron’un Ay, Güneş ve Mars’a karşıtı var. Özgüven, ruhsal ve fiziksel yara aldığımız belki geçmiş travmanın tekrarını sadece içsel olarak çalıştırabilir.

Haberin Devamı

Kendimizi es geçtiğimiz, hep başkasını mutlu etmeye çabaladığımız her ne varsa burada kendimizin ve karşımızdaki kişinin eksikliğinin üzerinde duracağız. Eski kararların üzerine düşünüp daha iyi bir yol izleyebilirsiniz.

Yeni ay, Uranüs ile exact 150’lik açı yapacak haliyle beklenmeyen bazı gelişmeler sizi stres altına sokabilir. Hiç hesapta olmayan durumlar gelişebilir.

Yükselen Koç

Yeni Ay 7. evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem biraz daha içsel geçeceği için ilişkinizde ve evliliğinizde geçmiş meselenin ve eksikleriniz üzerine eğilebilirsiniz. Merkür gerilemesi de aynı alanda oluyor. Geçmişte ilişkiniz olan ayrılığın canınızı acıttığı birinin dönüşü olabilir. Sizi yeni bir karara itebilir. Eskiden süren dava yeniden aktifleşebilir. Ticarette ve ortaklıkta yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz fakat gerileme de aynı alanda olduğundan yeni başlangıca pek uygun değil. Geleceğe yönelik idealleri somutlaştırmak isteyebilirsiniz bu konuda da hareketlilik yaşarsınız. Kariyer alanında ise rekabetleşmeler gündeme gelir, mesleki açıdan üst kişinin manipülasyonu ile karşılaşabilirsiniz.

Yükselen Boğa

Yeni Ay 6. evinizde gerçekleşiyor. Gündelik yaşamınız ve iş koşullarınızda değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Merkür gerilemesi de aynı alanda oluyor. Bir işiniz henüz yok ise önceden başvurduğunuz yerden haber gelebilir veya eski iş yerinden çağırılabilirsiniz, eski iş arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. Sektör veya iş değiştirme düşüncesi bugünlerde aklınızda olabilir. İş yerinizi taşıma kararı alabilirsiniz. İş koşulları genel olarak sessiz fakat geri planda rekabete de açık olur. Bugünlerde hastane işleri aktifleşir. Bel fıtığı veya hassasiyeti, böbrek, cildinizle ilgili eski sorunlar nüksedebilir.

Haberin Devamı

Yükselen İkizler

Yeni Ay 5. evinizde gerçekleşiyor. Proje, hobi, aşk, keyif aldığınız konular yaşamınızda aktifleşir. Merkür gerilemesi de aynı alanda oluyor. Haliyle içsel bir düşünce içine gireceksiniz örneğin eski bir hobiye ve kursa tekrar başlayabilirsiniz. Hazırladığınız bir proje ve girişim var ise üzerinden geçebilirsiniz. Yurt dışı veya akademi bağlantılı girişimler olabilir. Aşka hem ihtiyaç duyup hem uzaklaşma arasında kalabilirsiniz. Geçmişte yüzeysel bağınız olan, flört ettiğiniz kişilerden tekrar geri dönüşler gelebilir. Üniversite veya uzak şehirden biriyle aşk yaşayabilirsiniz. Tatil ve eğlence planı var ise gündeme gelir konusu, belki ötelediğiniz plan yaptığınız bir yere gidebilirsiniz. Sosyal hayatınız aktifleşir. Çocuğunuzun hobisi, eğitimi veya geleceği için planlar yapılır.

Haberin Devamı

Yükselen Yengeç

Yeni Ay 4. evinizde gerçekleşiyor. Eviniz, ailenizle ilgili konular aktifleşir. Merkür retrosu da aynı alanda oluyor. Haliyle ebeveynlerinizle geçmiş meseleleri ortaya dökebilir ve çözüme ulaşmasını isteyebilirsiniz. Bir yer değişimi veya mülk alımı gibi düşünceler olur sanki önceden konuşulan bir durumun tekrarı gibi. Kredi çekerek, borçlanarak bir ev almak isteyebilirsiniz. Gerileme döneminde imzalar için pek uygun olmayabilir. Kiminiz ev içi tadilat tamirat gibi evin eksiklerini giderme düşüncesine girebilir. Aileden birinin maddi veya hastalıkla gelen sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. İşinizi home ofis olarak yapmaya karar verebilirsiniz. Evliliğinizle ilgili bazı sorunları aşmak için yeni yollar denenir.

Haberin Devamı

Yükselen Aslan

Yeni Ay 3. evinizde gerçekleşiyor. Haliyle yakın çevre etkileşimleri, yolculuklar, eğitimler hareketlenecek. Merkür gerilemesi de aynı alanda oluyor. Eski komşunuzdan haberler alabilirsiniz, iletişim kopukluğu yaşadığınız, küs olduğunuz kardeşiniz ve kuzeninizle yeniden bir araya gelebilirsiniz. Yakın çevrenizle, eşinizle veya sevgilinizle önceden düşündüğünüz bir seyahat planını gerçekleştirir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bu dönemde kulağınıza gelen sözlere hemen inanmayın. Zihniniz karışabilir, konu farklı aksettirilebilir. İş alanında da olabilir bu durum. Günlük işlerinizi yaparken de birden fazla üzerine eğilmeniz gerekir. Evrak, belge ve imza işleriniz olabilir biraz aksilikle birlikte. Ehliyet veya araba alma düşüncesi olabilir bu dönem. Kurs ve eğitime gitmeye karar verebilirsiniz.

Yükselen Başak

Yeni Ay 2. evinizde gerçekleşiyor. Birikiminiz, kişisel geliriniz, öz değeriniz üzerinde durulan bir geçiş olacak. Merkür gerilemesi de aynı alanda oluyor. Haliyle banka işlerinde aksaklıklar, yeni yatırım düşünceleri olabilir. Bu dönemde değerli bir şeye yatırım yapma ve alım durumu biraz değerinin altında olabilir. Diğer yandan gelirinizde artış olur, önceden beklediğiniz hakkınız olan bir para elinize geçebilir. Paranızı bu dönemde güzellik veya değerli bir şey için harcayabilirsiniz. Keyfi yerlere ve borsa, spekülasyona yönelik akışta gündeme gelir. Ticari konulara yoğunlaşmak daha iyi olabilir bu dönemde.

Yükselen Terazi

Yeni Ay 1. evinizde gerçekleşiyor. Koşullarınızı oluşturmak için harekete geçeceksiniz. İkilemler arasında kalsanız da sizi olumlu yöne götürecek seçim yapacaksınız. Bedeninize ve sağlığınıza daha çok önem verip zaman harcayabilirsiniz. Merkür gerilemesi de aynı alanda oluyor. Haliyle kendinizde es geçtiğiniz ötelediğiniz konuların üzerine eğilme vakti. Spora başlayabilirsiniz. Kişisel bakım, giyim, tarz, saç değişikliğini çok düşünebilirsiniz. Yeni bir kesim ya da renkten çok eskiden yaptırdığınızı deneyin. Dolgu, botoks gibi işlemleri ilk kez gideceğiniz yerdense tecrübesine güvendiğiniz eski yerde yaptırın. İlişkilere de yansıyacak bu geçiş. Sevgilinizle, eşinizle birbirinize olan tavır üzerine konuşabilirsiniz. Eski bir partnerin yeniden harekete geçmesi olası.

Yükselen Akrep

Yeni Ay 12. evinizde gerçekleşiyor. Bedeninizin, ruhunuzun dinlenmek isteyeceği dönem. Bu yüzden inziva ihtiyacı olacak veya bazı durumların çok içindeyseniz gerçekleri görme ve anlama bakımından da kendinizi arka plana alabilirsiniz. Merkür gerilemesi de aynı alanda oluyor. Haliyle daha içsel çalışır, gizli rekabet duygusu besleyen kişilerin varlığını hisseder netliğe kavuşturamayabilirsiniz. Geri planda sizi izleyen, takip eden kişiler olabilir. Aile içinde gizli durumlar veya yardım, destek gibi durumlar oluşur. Hastane işleriniz gündeme gelebilir, rutin kontroller olarak. İlişkinizde veya evlilikte gizlenen veya arka planı olan bir durum alakasız bir şekilde ortaya çıkabilir.

Yükselen Yay

Yeni Ay 11. evinizde gerçekleşiyor. Sosyal yaşam, arkadaşlarınız, grup faaliyetleri, dernekler, kalabalık ortamlar aktif. Merkür gerilemesi de aynı alanda oluyor. Bağınızın koptuğu, unutulan eski arkadaşlarınızla yollarınız yeniden kesişir. Eski dostlarınızla bir araya geleceğiniz zamanlar. Aranızda yanlış anlama, anlaşılma durumu yaşansa da genel olarak verimli geçecek bir dönem. Arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. İdeallerinize, arzu ettiğiniz şeylere bir adım daha yaklaşabilir kiminiz. Kariyerden gelen beklenen para elinize geçer. Sosyal çevrenizden veya internet yoluyla tanışmalar yaşayabilirsiniz.

Yükselen Oğlak

Yeni Ay 10. evinizde gerçekleşiyor. Kariyer, iş, eşin ailesiyle ilgili konular gündeminizde. Merkür gerilemesi de aynı alanda oluyor. Kendi işinizi kurma düşüncesi oluşur, çalıştığınız yerde terfi veya çalışmalarınızdan dolayı övgü alabilirsiniz. Hak edişler ve adil şartlar belirir. Devletle ilgili işler gündeme gelebilir. Toplum sizi biraz agresif ve içe dönük görebilir. Bazılarınız ebeveynden baskın olanla bağın üzerine düşünür. İlişkisi olanlar bu süreçte partnerin ailesiyle bile tanışabilirler, evliyse yine eşin ailesiyle ilgili gündem oluşur.

Yükselen Kova

Yeni Ay 9. evinizde gerçekleşiyor. Merkür gerilemesi de aynı alanda. Bu dönem inandığınız şeylerin üzerinden bir daha geçebilirsiniz. Umut ettiğiniz konularda hareketlilik olsa da netlik kazanması biraz zaman alır. Uzak şehir veya yurt dışı bağlantılı işler ya da okul ve eğitim ağırlık kazanır. Beklediğiniz haber bu sürede gelir. Bir eğitime kaydolabilirsiniz, eskiden yarım bıraktığınız bilginin ve eğitimin üzerinden geçebilirsiniz. Hukukla ilgili mesele yine hareketlenir. Eski üniversite arkadaşlarıyla yeniden iletişim içine girebilir bazılarınız.

Yükselen Balık

Yeni Ay 8. evinizde gerçekleşecek. Ödemeler, borçlar, ortak gelirle ilgili konular hareketlenir. Merkür gerilemesi de aynı alanda oluyor. Vergi, sigorta gibi devlete ait borçlar karşınıza çıkar. Kredi çekmeye karar verirseniz de bu dönem pek uygun değil ödemenin sorumluluğu üstünüze biner aynı durum alınan veya verilen borçla da ilgili. Miras, nafaka veya Mahkemeden geçte olsa elinize geçen veya elden çıkacak paraya da işaret edebilir. Bir yakının vefat veya ameliyat haberini alabilirsiniz.

Benzer İçerikler