The Others Açık Söz

Açık Söz

29.01.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Açık Söz

Açık Söz


Özellikle son yıllarda ortaya çıkma oranı artan yolsuzluk olaylarından yeterli haberleri alamıyoruz. Yolsuzluklar ortaya çıkıyor, belli bir süre onları izliyoruz. Ama ne yazık ki bir süre sonra bunlar gündemden kalkıyor, bizler de okur olarak yargı sürecinde ne olduğunu, sonuçlarını pek öğrenemiyoruz.
Ayrıca son operasyonlar serisindeki gerçekleri de takip etmekte güçlük çekiyoruz. Sizlerden isteğim, yolsuzluklara düzenli olarak bir sayfa ayırmanızdır. Yolsuzluk takip sayfası gibi bir adı olabilir.
Başarılar diliyorum. A. Bedir Bayraktar

Milliyet, KKTC’de çok iyi satılıyor. 1980’den beri sizi izliyorum. Sorunum şu: KKTC hakkındaki haberler yetersiz. Örneğin Sayın Rahmi Koç’un Kıbrıslı Türkler ile ilgili açıklamalarını bulamadım. Lütfen KKTC’deki siyasi ve ekonomik gelişmelere ilişkin olarak biraz daha fazla yer ayırın.
Saygılar. Hasan Gür

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ndeki olayları önemsemeyişiniz, bence tarafsızlığınıza gölge düşürüyor. Orada bir insan hakları savaşı veriliyor. İlk defa bir fakültede sınavlara girilmiyor. Siz insan haklarına önem verdiği bilinen bir basın kuruluşusunuz.
Hassas olmanızı diliyorum. T.N.