The Others Aşk.... Aşk....

Aşk.... Aşk....

01.03.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’de peş peşe ekrana gelecek iki dizide aşk ön planda. Bazen platonik, bazen komik, bazen macera ile iç içe, ama hep dolu dolu aşk

Aşk.... Aşk....

Aşk.... Aşk....

Kanal D’de peş peşe ekrana gelecek iki dizide aşk ön planda. Bazen platonik, bazen komik, bazen macera ile iç içe, ama hep dolu dolu aşk

Kanal D’nin lokomotif dizilerinden "Yılan Hikâyesi"nde aşk öyküleri macera ile iç içe akıp gidiyor. Meltem Cumbul, Memet Ali Alabora, Ayten Gökçer ve Çetin Tekindor’u bir araya getiren dizide kahramanlarımız, kaçırılan Derya için seferber oluyor.

Rambo Berk âşık
Apartmanın âşık delikanlısı "Rambo" Berk ise Melek’in peşini bırakmaz. Genç kızı bir erkekle birlikte gören Berk, doğal olarak onu kıskanır ve olaya müdahale eder. Polis kılığına girer, Melek ile genç adamın karşısına dikilir. Öte yandan Belgin Hanım’ın yaşadığı duygusal gerilim sürmektedir. Tayfun Güneyer imzalı öykünün ayrıntıları, Nihat Durak’ın yönettiği "Yılan Hikâyesi"nde ekrana gelecek.
KANAL D / 21.30

Kurşun adres sormaz ki!
Başrollerini Şebnem Sönmez ile Hakan Gerçek’in ve tabii maymun Çarli’nin üstlendiği "Çarli İş Başında", bu kez pek rastlanmadık bir aşk öyküsünü ekrana getirecek. Pamuk, Afakan’ı kendine aşık etmek için büyülü şeker hazırlatır. Ama Talat, o şekeri yanlışlıkla mideye indirir. Artık Pamuk’un istemediği bir aşığı vardır! Bu sorun nasıl çözülecek. Yanıtı, bu akşam Kanal D’de...
KANAL D / 20.10

Meraklısı yaşadı
BELGESEL tutkunuysanız, bu gece seçeneğiniz çok. Önce, "Haberci"de Coşkun Aral ile Endonezya’da Osmanlı izlerini süreceksiniz (NTV / 21.05). Ardından "Bugünkü Türkmenistanöda Türklerin anayurdunu keşfedecek (TV8 / 22.40); "Keşifler Atlası"nda ise Ağrı Dağı’na tırmanırken yaşamını yitiren İskender Iğdır’ın anısına düzenlenen tırmanışa tanıklık edeceksiniz.
CNN TÜRK NTV TV8

Bol ‘yıldızlı’ gece
KRAL TV’ nin geleneksel Kral TV Video Müzik Ödülleri bu gece sahiplerini buluyor. Ziya Kürküt ve Janset’in sunacağı ödül töreni her zaman ünlü isimlerin katılımıyla yapılıyor. Ödül töreni canlı yayınla ekrana gelecek.
STAR 21.00

Kimleri izledik?
SANATÇILARIN şarkılarını nefesli ve yaylı çalgılar eşliğinde söyledikleri yapım daha önce yayınlanan bölümlerden seçmelerle karşınızda. Aralarında Kubat, Edip Akbayram, Moğollar, Haluk Levent, Leman Sam, Cem Karaca, Yavuz Bingöl’ün de olduğu sanatçılardan şarkılar var.
BRT 22.50