The Others Beyaz'ın ikinci şovu

Beyaz'ın ikinci şovu

24.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Burslar ne olacak?

Beyazın ikinci şovu



Suçsuzluğunu ispatlamak için kaçan bir piyanistin maceralarını anlatan Kanal D'nin yeni dizisi "Hayalet", ikinci bölümüyle karşınızda. Memet Ali Alabora, Özlem Çınar, Turgay Aydın, Erol Demiröz, Ruhsar Öcal, Aşkın Şenol gibi oyuncuların rol aldığı dizinin bu bölümünde yarası tedavi edilen Sonat, mahalleden ayrılır. Bir yandan da kardeşi ile Ayça'ya ulaşmaya çalışmaktadır. Dedektif Yalçın ise Sonat'ın peşindedir. Sonat çaresiz, saklanabileceği tek yer olan mahalleye döner. Ancak mahallede farklı bir şekilde karşılanır.
KANAL D / 21.20


"SayIsal Loto" ve "On Numara"dan sonra "5 +1 Şans Topu" çekilişi de "şova" dönüşüyor. Beyazıt Öztürk'ün sunacağı programda çekilişin yanı sıra müzik, sohbet ve eğlenceli yarışmalar yer alacak.
TRT 1 / 20.30


Abbas Güçlü, "Genç Bakış"ta son olarak öğrenci burslarının tek elde toplanması sonucu doruğa çıkan "üniversite-hükümet gerginliği"ni ele alıyor. Programa Milli Eğitim Eski Bakanı Necdet Tekin, Devlet Eski Bakanı Hasan Gemici ve Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran katılacak.
KANAL D / 00.10


DünyanIn gündemindeki isim KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, "Ankara Kulisi Özel"de gazeteciler Fikret Bilâ ve Sedat Ergin'e konuk olacak ve canlı yayında soruları yanıtlayacak.
CNN TÜRK / 22.30


Seçim Otobüsü: Bugünkü durak Bursa. Milliyet yazarları da otobüste. CNN TÜRK/14.15
Liderler Turu: Günün konuğu DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar. NTV / 17.00
Başka Yerde Yok: Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Tuluhan Tekelioğlu ve Kürşat Başar'ın konuklarından biri. CINE5 / 18.30
Derin Haber: Haluk Şahin, konuklarıyla "seçim kampanyaları"nı konuşuyor. TV8 / 23.00
Siyaset Meydanı: Ali Kırca'nın konuğu, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Piriştina. ATV / 23.10
Seçim Özel: R. Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Konutu'ndan yapılacak canlı yayında Defne Samyeli'nin sorularını yanıtlıyor. SHOW / 23.30