The Others Boyner konuk

Boyner konuk

15.12.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kıbrıs'ta neler olacak?

Boyner konuk



Emrah, Özlem Conker, Nurseli İdiz, Engin Şenkan ve Mustafa Avkıran'ı bir araya getiren "Kınalı Kar"da işler yine karışıyor. Dizinin yeni bölümünde Nazar vuruluyor.
Köy meydanında Ömer'in düğünü yapılmaktadır. Cabbar, silahını alır ve oraya gelir. Amacı Mihriban'ı vurmaktır. Ama durumu fark eden Nazar onun önüne geçince, olanlar olur...

Hanım iyileşiyor
Öte yandan Ali, Seyit'in köyde olduğunu ve artık Kınalı Kar'da yaşamak istediğini Bey'e söyler. Bey ise Hanım'ın iyileşmesinden dolayı çok mutludur.
KANAL D / 21.20


Kanal D'nin "Kampüsistan" dizisine Cem Boyner konuk oluyor. Boyner, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na destek amacıyla dizide rol aldı. Bu bölümde Arzu, bir türlü unutamadığı Tolga'nın peşinde.
KANAL D / 19.50



14 KasIm'da Kıbrıslı kararını verdi... Şimdi değerlendirme zamanı... Bugün CNN TÜRK'te ekrana gelecek "Kıbrıs'ta Son Karar Özel Yayını"nda "Kıbrıs Bülteni", "İş Yemeği", "Manşet Özel", "SoruCevap Kıbrıs Özel", "Editör" ve "Gece Görüşü" programları Kıbrıs konusunu işleyecek. Mehmet Ali Birand'ın sunacağı özel yayında, seçim sonuçlarına Güney Kıbrıs ve Atina'dan gelen tepkiler de verilecek.


Emİn Demirel'in Kanal D'ye dönen programı "Parmak İzi", bir cesetten yola çıkıp izleyiciyi polisin "gizli" çalışma tekniklerine götürecek.
KANAL D / 00.10


FIFA, BM yararına ve yoksullukla mücadele çalışmalarına destek vermek amacıyla yıldızları bir araya getirdi. Kadrolarında Henry (Fransa), Ronaldo (Brezilya) ve Zidane'ın da (Fransa) olduğu iki takımın, İsviçre'de oynayacağı maç, naklen yayınlanıyor.
NTV / 22.05