The Others Bu ne tesadüf

Bu ne tesadüf

20.12.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bugün Memet Ali Alabora’yı ‘Yılan Hikâyesi’nde izliyoruz. Babası Mustafa Alabora ise ‘kültür.net.trt’yi sunacak

Bu ne tesadüf

Bu ne tesadüf

Bugün Memet Ali Alabora’yı ‘Yılan Hikâyesi’nde izliyoruz. Babası Mustafa Alabora ise ‘kültür.net.trt’yi sunacak

Memet Ali Alabora, Katerina Moutsatsos, Ayten Gökçer ve Çetin Tekindor gibi ünlü oyuncuları buluşturan "Yılan Hikâyesi", yeni bir bölümle bu akşam yine izleyici karşısında.
Bu hafta köşeye sıkışan Kral, Eleni’yi rehin alıyor. Memoli, Belgin’i telefonda oyalayarak onun ve Kral’ın yerini tespit ettirmeye çalışır. Kral, Belgin’in Memoli ile konuştuğunu fark eder ve hemen telefonu kapatır. Ancak polisler yerlerini tespit etmiştir.

Ve büyük karşılaşma...
Memoli ve Eleni hemen yola koyulurlar. Memoli, Kral’ın evine gelir ama kimseyi bulamaz. Kral ve Belgin, Haydarpaşa Garı’na ulaşırlar. Memoli onlara yetişir. Ve Kral, Eleni’yi rehin alır.
KANAL D / 22.00

Diyet kebap nasıl olur?
"kültür.net.trtöde bugünkü konuk sunucu Mustafa Alabora. Kadın sorunları üzerine çalışmaları ile dikkat çeken Necla Arat da programda yer alacak. Ayrıca diyet kebabın tarifi izlenebilir.
TRT 2 / 10.35

‘Sisi kere kiki’
Hande Ataizi ve Cem Davran’ın "İki Kere Kiki"sinde bu hafta, son günlerin çok sözü edilen iki ismi var: Kibariye ve Sisi. Uzun zamandır ortalarda yoktu Kibariye. Bir geldi pir geldi. Her kanalda onu izler olduk. Sisi (Seyhan Soylu) ise bir yağ firmasının konserini düzenleyerek tekrar gündeme geldi. Bu konserin tanıtım fotoğrafının çekiminde yaşanan sıra kavgası ile Sisi çok konuşuldu.
KANAL D / 23.15