The Others ‘Diren güzel kızım’

‘Diren güzel kızım’

12.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Diren güzel kızım’

‘Diren güzel kızım’


Deniz’e mesaj yağdı


       Kısa bir süre önce kemik kanseri olduğu anlaşılan ve geçen hafta ABD’de tedavi görmeye başlayan Deniz Resul’ün dileği gerçek oldu. Hastalığını öğrendikten hemen sonra babası Levent Resul ile birlikte kendisine bir web sitesi hazırlayan Denno’ya Türkiye’den tüm dünyadan yüzlerce mesaj yağıyor.
       Ağır tedavilere insanların sevgi mesajları ile dayanabileceğini söyleyen Denno, hastanede odasında gelen mesajları en kısa zamanda yanıtlamak istiyor. İşte Denno’ya gelen mesajlardan bazıları;

      
  • Sevgili Deniz..Gözlerinde umut, sevgi, direnç okunuyor. Ben Değirmendere’de 10 saat oğlum Deniz ile enkaz altında kaldım. Şimdi yaşamın tadını ve kıymetini daha iyi biliyorum. Diren güzel kızım. Tek bir nefes bile kıymetlidir. Diren ki senden milyonlarca kez küçük bir şeyin seni yenmesine izin verme. Yaşamı güzel kılan mücadeledir. CESARET BiR TANEM... Bütün pozitif enerjimizle yanındayız. Değirmendere’den bir depremzede
          
  • Sevgili Deniz; Ben Uludağ Üniversitesi’nde çalışan bir öğretim görevlisiyim. Senin yaşlarındaki kuzenim de kanser hastalığına yakalandı ve tedavi görüyor, tedavisinin olumlu sonuçlar verdiğini söylüyorlar dilerim ikiniz de bu hastalıktan bir an evvel kurtulursunuz. Bir dostun olarak yüreğim seninle...
          
  • Sevgili Denno, arkadaşlarım ve ben seninle ilgili tüm haberleri web sayfandan takip ettiğimizi bilmeni isterim. Kampüsümüzde okuyan 500 kişi seni tanıyor ve dost olmak istiyor. Sevgiler.
          
  • Norveçli bir öğrenciSelam tatlı kız, benim yapabileceğim biriktirdiğin insanların arasında var olabilmek. Ben, müzik yapımcısıyım. İstediğin müzik, film, oyun varsa bana e - mail at yeter. Sana ulaştıracağım.
          
  • Sevgili Denno, sen çok güzel bir kızsın. Umarım herşey en güzel şekilde ilerler ve seni bekleyenlere bir an önce kavuşursun. Kalbimiz seninle... Los Angeles’tan Fatoş
          
  • Merhaba Deniz; Biz şu anda 3 kişiyiz. Esra, Ebru, Tuğba. Hastalığını atlatacağını biliyoruz. Bu azmin sende fazladan var olduğuna dair inancımız tam.
          
  • Tek bir şey söyleyeceğim dostum. Bu gece senin için dua edeceklere bir kişi daha katıldı. Hiç tanışmasak da tüm kalbim seninle. Şu lanet hastalığı yen de gel.
          
  • Merhaba Denno, bu hastalığı yenecek ve iyileşeceksin çünkü birçok insan bunun için dua ediyor.
           Mahal adında Sudanlı bir öğrenci
          
  • Sevgili Denno, bir sabah aniden bir sabah uyanıp silaha sarılmak pek kolay olmuyor değil mi? Benim için olmadı canım. Hem de ben bir tıp doktoruyum.
          
  • Ben Cuma günü konseye çıkıyorum. Umarım kemoterapinin muzipliklerine gülüp geçebilirsin...Savaş başladı ve bunu eğlenceli kılmak elimizde.
           Ege Üniversitesi’nden kanser hastası bir doktor
          
  • Hastalığı birçok insana korkunç görünür ama seçtiğin sevgi silahı ile onu yenmen çok kolay. Sen yeter ki kendine iyi bak Denizciğim, hoşçakal. İzmir’den Yeliz
          
  • Sevgili Deniz, hayata bu kadar güzel gözlerle bakan, ama bakarken de ışıltılar saçan biri için bu rahatsızlığın üstesinden gelmek pek de zor olmayacak galiba. Benim de Deniz isminde bir arkadaşım üniversite yıllarında lösemiye yakalanmıştı. Ama hayata bakışı ve sevgisi hastalığın üstesinden gelmesine yetti. Sevginin gücüne inan. Bunu biz Deniz’le yıllar öncesinde başarmıştık.
           SEN DE MUTLAKA
           BASARACAKSIN!