The Others Genç savaşçı tehlikede

Genç savaşçı tehlikede

27.09.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Genç savaşçı tehlikede

Genç savaşçı tehlikede



Suat Yalaz’ın çizgi romanından uyarlanan ve 13. yüzyılda Orta Asya’da kötülere savaş açan genç bir Uygur Türkü’nü anlatan "Karaoğlan" daha ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Geçen haftanın en çok izlenenler listesinde ilk sıralarda yer alan dizide Kaan Urgancıoğlu’ndan Tuba Ünsal’a, Sümer Tilmaç ve Özlem Tekin’den M. Akif Asmaz’a ünlü isimler bir arada.
Annesinin intikamını almak için yollara düşen Karaoğlan, Kaşgarlı Gurhan ile karşılaşmak için Naymanlar’ın obasından, Yargocak’ın kız kardeşi Ülger’i kaçırır ama tuzağa düşer.
KANAL D / 20.30

BeyazIt Öztürk’ün şovu yeni dönemde perdeyi açıyor. Yapımda yine müzik, sohbet ve komedi iç içe olacak. Sevilen tiplemelere ek olarak bu sezon bir de yenilik var. "Beyaz Atlı Prens"in devamı niteliğindeki skeçlerde Beyaz’ı, "uzaydaki krallıköta izleyeceğiz.
BEYAZ SHOW / KANAL D / 23.00

Burcu Özkanca’nın sunduğu "Neler Oluyor Hayatta" bu hafta da magazin dünyasının ünlülerinden son haberleri ekrana getirecek. İşte birkaç konu başlığı: "Bir mankenin, bir türkücüye yazdığı aşk mektubu", "Güzide Duran ile İlker İnanoğlu gizlice evlendi mi?", "Emine Ün ile Emre Kınay evlilik tarihini açıklıyor?", "Sibel Can 15 ay hapis cezasına nasıl isyan etti?"
KANAL D / 21.45

GeçtİĞİmİz yıl, Mehmet Ali Erbil rahatsızlandığında "Bir Başka Gece"yi Emel Sayın sunmuştu. Erbil iyileşti, programdaki yerine döndü, ilk programda da Emel Sayın’ı konuk ediyor. Mustafa Sandal’ın da katılacağı programda Erbil’in hostesleri değişti. Artık Erbil’e Buket Dereoğlu ile Ceyda Düvenci eşlik edecek.
TRT 1 / 22.30

Taha Akyol, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile "CHP’nin sağdan oy alıp alamayacağı"nı, "Baykal’ın ‘sağ’, ‘sol’, ‘liberalizm’, ‘İslam’, ‘Aleviler’ ve ‘Kürtler’ hakkındaki görüşleri"ni, "CHP’nin MGK ve YÖK’e nasıl yaklaştığı"nı konuşacak.
CNN TÜRK / 22.05