The Others Gündemde ihale var

Gündemde ihale var

10.01.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

"Futbol Mahkemesi"nde bu akşam iki sıcak konu tartışılacak: Lig maçlarının yayın hakkı ve Trabzonspor’un geleceği...

Gündemde ihale var

Gündemde ihale var

"Futbol Mahkemesi"nde bu akşam iki sıcak konu tartışılacak: Lig maçlarının yayın hakkı ve Trabzonspor’un geleceği...

Kanal D Spor Müdürü İlker Yasin, Togay Bayatlı ve Atilla Gökçe’yi bir araya getiren "Futbol Mahkemesi", gündemdeki sıcak gelişmelerle ekranda... Futbol Federasyonu’nun Teleon’la sözleşmesini feshetmesi üzerine ortada kalan "lig maçlarının yayın hakkı", "Futbol Mahkemesi"nde tartışılacak. Futbol Federasyonu Asbaşkanı Ata Aksu, canlı yayında stüdyo konuğu olacak.

Trabzonspor’da yeni dönem
"Futbol Mahkemesi"nin bu akşam önemli bir konuğu daha var. Trabzonspor’un yeni başkanı Özkan Sümer, canlı yayında soruları yanıtlayacak. Sümer, Trabzonspor’un borçları ve hedefleri konusunda görüşlerini bu programda açıklayacak.
KANAL D / 23.50

Dörtlü final yolunda
HAFTANIN en önemli spor olaylarından biri, bugün Kanal D’de naklen yayınlanacak. Bayanlar voleybolda, Avrupa Şampiyonlar Ligi heyecanı, Eczacıbaşı - Panathinaikos maçıyla sürecek. Grupta iddialı duruma gelen Eczacıbaşı, bu maçta dörtlü final için avantaj arayacak.
KANAL D / 16.30

Güldüren adamın başarı sırları
GEREK kitaplarıyla, gerek güncel yazılarıyla, üstelik bir süredir dizi senaryolarıyla bir hayran kitlesi edinen Gani Müjde, "Başarı Basamakları"na konuk olacak. Müjde, Turgay Biçer ile Ayşe İdem Tümer’e nasıl başarılı olduğunu anlatacak.
TRT 2 / 21.10

Eğlencenin sınırı
HALUK Bilginer ile Yıldız Asyalı’nın başrollerini paylaştığı dizide, Sedat ile Vedat, bir bowling salonuna giderler. Ama eğlenirken kantarın topuzunu kaçırırlar ve tatsız bir durumla karşılaşırlar. Onları evde de bir sürpriz beklemektedir. Bu bölüm, kaçıranlar için.
KANAL D / 21.45

Son gelişmeler
GAZETECİLER Fikret Bila (Milliyet), İsmet Berkan (Radikal) ve Sedat Ergin (Hürriyet) bu hafta da Ankara gündemini ekrana taşıyorlar. Yapımda, CHP’nin Baykal’la çizdiği yol, FP’nin geleceği ve Beyaz Enerji Operasyonu ele alınacak konular...
CNN TÜRK / 22.05