The Others Hareketli gece

Hareketli gece

22.01.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Tehlike Peşinde’ adlı macera filminde iki insanın intikam öyküsü anlatılıyor. ‘Teke Tek’te de çok kişiyi ilgilendiren bir konu var

Hareketli gece

Hareketli gece

‘Tehlike Peşinde’ adlı macera filminde iki insanın intikam öyküsü anlatılıyor. ‘Teke Tek’te de çok kişiyi ilgilendiren bir konu var

New Orleans’ta uyuşturucu mafyasının peşine düşen Japon asıllı bir gazeteci öldürülür. Erkek kardeşiyle kız kardeşi de intikam için harekete geçerler. Onların harekete geçişi üzerine çete de kendine göre bazı önlemler alır. Film, bu müthiş mücadeleyi anlatıyor, ama yönetmen bununla yetinmiyor. Filmin satır aralarında da yer yer doğuyla batı kültürünün çatışması ve bunun meydana getirdiği ilginç olaylar var. 1994 yapımı bu film TV’de ilk kez yayınlanıyor.

TEHLİKE PEŞİNDE
20.10 KANAL D MACERA
Orijinal Adı: "Dangerous"
Oynayanlar: Robert Davi, Michael Pare, Paula Barbieri
Yönetmen: Mario Dante

Aşk ve ihanet
YENİ dönemde farklı formatla ekrana gelen "Teke Teköte bu hafta "aşk ve ihanet" konusu ele alınacak. Fatih Altaylı konuyu, toplumun çeşitli kesimlerinden konuklarla canlı yayında tartışılacak.
KANAL D / 23.40

Özlem’in konukları
KANAL D’nin "sabah şekeri" Özlem Yıldız bugün de iki konukla karşınızda. Demet Akalın ve Demir Demirkan’ın konuk olacakları canlı yayında, klipler, izleyicilerin yarıştığı bölümler ve Ümit Usta’dan yemek tarifi de yer alıyor.
KANAL D / 12.00

Elektra kompleksi
AYŞE Özgün farklı bir konuya değiniyor bugün. Aile içinde baba ve kızın birbirine aşırı düşkünlüğü olarak tanımlanan "Elektra kompleksi", Doç. Dr. Nusret Kaya’nın açıklamalarıyla irdelenecek.
BRT / 17.40

Biraz da nostalji
SEYNAN Levent haftaya yine ilginç bölümlerle başlıyor. "Dünya Tarihi"nde 1965 yılı irdeleniyor, "Rock Tarihi"nde Paul Simol’un yaşam öyküsü anlatılıyor, "Sinema Yıldızları"nda ise James Dean var.
TRT 2 / 20.05

Floransa’dan canlı
"FUTBOL Zirvesi" Floransa’dan canlı yayınlanacak. Cecchi Gori ile görüştükten sonra, sezon sonunda Fiorentina’dan ayrılacağını açıklayan Fatih Terim, İhsan Topaloğlu’na "ayrılışının perde arkası"nı anlatacak.
CNN TÜRK / 22.00