The Others Hyundai'den ekip ruhu için outdoor

Hyundai'den ekip ruhu için outdoor

28.12.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gemsan 2003'ün en iyilerini ödüllendirdi

Hyundaiden ekip ruhu için outdoor



HyundaiAssan'ın, çalışanları için gerçekleştirdiği outdoor training aktivitesi, çeşitli departmanlarından 30 katılımcıyla İznik Gölü'nde yapıldı. Zorlu doğa koşullarıyla mücadele ederken ekip ruhunun gelişmesi ve ekibin birbirini daha iyi tanıması amacıyla uygulanan program, DSM Grubu ile birlikte hazırlandı. Özellikle ekip motivasyonunu ve enerjisini yükseltmek, üretkenliği artırmak, esnek düşünüp yaratıcı çözümler ortaya çıkarmak, liderlerin becerilerini sınayıp geliştirmek ve adaptasyon yeteneğini güçlendirmek için uygulanan eğitim programında, katılımcılarla birlikte birçok farklı aktivite uygulandı.

Endüstriyel kimyasallar üreten Gemsan, geçtiğimiz yıl başlattığı "Yılın En iyi Performansını Gösteren üç çalışanını ödüllendirme" çalışmasını bu yıl da sürdürdü. 20 Aralık akşamı Crowne Plaza Hotel'de düzenlenen bir davette, yılın en başarılı çalışanı Tekstil Yardımcı Kimyasalları Ar - Ge ve Teknik Servis Şefi Nesrin Kayatürk Toyota Corolla Otomobil, ikinci en başarılı çalışan Bilgi İşlem Sorumlusu Fatih Özcan çift kişilik ABD seyahati ve üçüncü en başarılı çalışan seçilen Ustabaşı Celil Erden de bin dolarla ödüllendirildi.
Gemsan Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ünal ödülleri verirken; kazandıklarını kazandıranlarıyla paylaşmayı ilke edindiklerini ve ödüllerin çalışanına, eğitime ve eğitimli personele verdiği önemin göstergesi olduğunu söyledi.

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, düzenlediği yeni yıl çekilişinde bir şanslı ziyaretçisine 100 milyar değerinde ödül paketi kazandıracak. Her 25 milyonluk alışverişin bir katılma hakkı kazandırdığı kampanyada birçok hediye bulunuyor.
Tepe Nautilus, en şanslı müşterisine '4x4 Paketi', 'Yat Paketi', 'Otomobil Paketi', 'Efsane Motor Paketi' isimleri altında, içlerinde otomobilden yata, motosikletten mobilyaya, beyaz ve elektronik eşyadan kişisel bakıma kadar geniş hediye yelpazesinden oluşan ve tercihin talihli kişi tarafından yapılacağı her biri toplam 100 milyar değerinde 4 ayrı hediye paketi seçeneği sunuyor. Başlangıç tarihi 22 Kasım olan kampanya 04 Şubat 2004 tarihinde sona erecek ve sonuçlar 18 Şubat'ta açıklanacak.