The Others İş dünyasından kısa kısa...

İş dünyasından kısa kısa...

25.03.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

İş dünyasından kısa kısa...

İş dünyasından kısa kısa...

İş dünyasından kısa kısa...

Baltaş&Baltaş’tan kriz dersleri
BaltaŞ - Baltaş Yönetim, Eğitim ve Danışmanlık Merkezi, ’’Kriz döneminde insan kaynaklarının stratejik rolü’’ konulu bir program başlatıyor. Şirket yetkilileri, sosyal sorumluluk gereği ücretsiz olarak düzenlenecek programın Baltaş Bilgievi’nde 28 - 29 Mart tarihlerinde 14.00 - 17.30 arasında iki kez tekrarlanacağı bilgisini verdi.

Peryön’den kriz bildirgesi
PERYÖN Yönetim Kurulu, içinde bulunulan kriz sürecini değerlendirdi. Türkiye’nin önündeki en temel sorunun verimsizlik olduğuna dikkat çeken Peryön, ’’Kriz dönemlerinde ülkemizde beliren genel uygulama, ne yazık ki işçi çıkartarak üretim azaltmaya gitmektir. Oysa üretim olmadan değer yaratmanın imkansız olduğu unutulmamalıdır’’ dedi.

Mağazacılıkta kar sırları ortaya döküldü
Soysal Eğitim Danışmanlık’ın düzenlediği Mağazacılıkta Kar Sırları seminerinde, 150 katılımcı hazır bulundu. Milliyet İş Yaşamı ve Secret CV’nin sponsorluğunda yapılan seminerde, dünyaca ünlü 2 perakende otoritesi Joseph Siegel ve Donald Green mağazacılara tavsiyelerde bulundu.

Markom Leo Burnett’e kalite belgesi
Dünyanın en büyük iletişim networklerinden Leo Burnett’e bağlı Markom/Leo Burnett Grubu, Türkiye’de ilk kez Entegre İletişim alanında hizmet kalitesini belgeledi.

Adecco Türkiye yeniden yapılandı
İnsan kaynakları danışmanlığında çok yönlü çözümleri ile tanınan Adecco, Türkiye pazarında artan ihtiyaçlar doğrultusunda yeni bir hizmet modelini hayata geçirdi. Buna göre, daimi eleman seçme ve yerleştirme hizmeti Adecco Search & Selection adı altında artık tek bir merkezden yürütülecek.