The Others Kasetlere devam

Kasetlere devam

21.11.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Haber Özel’, Emine Ün’ün başından geçen taciz olayıyla ses getirdi. Bu hafta da kasetlerle ilgili yeni gelişmeler var

Kasetlere devam

Kasetlere devam

Haber Özel’, Emine Ün’ün başından geçen taciz olayıyla ses getirdi. Bu hafta da kasetlerle ilgili yeni gelişmeler var

Fotoğraf çekimi için gittiği stüdyoda gizli kameraya alındığını fark eden ve "Haber Özel"e başvuran Emine Ün, geçtiğimiz hafta epey konuşuldu. Ayrıca manken Ün’ün çekildiğini fark ettikten sonra gizlice aldığı kasetten de görüntüler ekrana geldi. Fotoğrafçı Hakan Kütükoğlu, daha sonra yapılan baskınla tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Yapılan aramalarda birçok ünlü mankenin bu tuzağa düştüğü anlaşıldı. Toplam 867 kaset bulundu. Kütükoğlu başka hangi mankenleri kamerayla kaydetmişti? Bu görüntüler nerede kullanılacaktı? Bu akşam bu soruların yanıtları yine "Haber Özelöde verilecek. Üstelik büyük olasılıkla yeni görüntüler eşliğinde.
KANAL D / 22.30

Kumandaya takılanlar
• Medikal: Leyla Ataman bugün "sağlık taraması"nı ele alıyor. CNN TÜRK / 10.20
• Basketbol:Türkiye-Bulgaristan: Bu yılın Avrupa ikincisi olan 12 Dev Adam, 33. Avrupa Şampiyonası eleme maçında Bulgaristan önünde. Maç naklen yayınlanacak. NTV / 20.15
• Alkışlar: Serap Aksoy Gürkan’ın programında, "caz yorumuyla Âşık Veysel" ekrana gelecek, üstelik Esin Afşar’ın sesiyle. TV8 / 22.05
• Magazin D: Müge Anlı Akdağ’ın sunduğu programda podyum savaşları var. KANAL D / 23.40

Karşınızda Press Bey
Doğan Hızlan’ın "Karalama Defteri"nde, "Press Bey" tiplemesiyle dikkat çeken çizer Latif Demirci var. Yapımda, Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Y. Yılmaz, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ve gazeteci Sedat Ergin’in Latif Demirci’yle ilgili görüşlerine de yer verilecek.
CNN TÜRK / 21.15


Bir yudum Abacı
Gelenekselle modern arasında kendine özgü üslup yaratan Muazzez Abacı’nın yaşam öyküsü... Yapımda, Nebil Özgentürk’ün duyarlılığı ile bir başka Muazzez Abacı portresi izleyeceğiz. 1970’li yıllarda kabadayı aleminin namlı isimlerinden Hasan Heybetli ile tanışmaları, cezaevindeki evlilik ve ayrılmaları işlenecek.
atv / 23.35