The Others Kutlama fişeğiyle gözlerini kaybetti

Kutlama fişeğiyle gözlerini kaybetti

02.01.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kutlama fişeğiyle gözlerini kaybetti

Kutlama fişeğiyle gözlerini kaybetti


Serkan Duygu Göksel Yapar Antalya

       Antalya'nın Kemer ilçesinde yılbaşı kutlaması olaylı bitti. Havai fişek gösterisi yapılırken, fişeklerden birisi Mehmet Okan Kaya'nın (23) suratında patladı. Yüzü parçalanan Kaya, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken gözlerini kaybetti.
       Kemer'deki Berke Ranch'ta Yılmaz Morgül, sahnede birbirinden güzel şarkılarını söylerken 1999'u 2000'e bağlayan dakikalarda dışarıda havai fişek gösterisi başladı. Davetliler muhteşem gösteriyi izlerken, fişeklerin atıldığı yerde büyük bir patlama oldu. Fişeklerden birinin havalanmayıp gösteriden sorumlu Kaya'nın yüzünde patlaması sonucu bir facia yaşandı.
       Yüzü parçalanan genç görevli, çevreden yetişenler tarafından Kemer Özel Yaşam Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz görevli buradaki ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Kaya'nın gözlerini kaybettiği açıklandı.
       Olay yılbaşını kutlamak için Berke Ranch'a gelenleri şok etti. Sahneden indikten sonra telefonla genç görevlinin sağlık durumunu öğrenmeye çalışan Yılmaz Morgül, bu kazanın yaşanmasına çok üzüldüğünü söyledi. Doktorlar, Kaya'nın hayati tehlikeyi de atlatamadığını bildirdi.