The Others Partide buzlar eriyor...

Partide buzlar eriyor...

01.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

'Şeytan' ve 'Kral'la derbi analizi

Partide buzlar eriyor...



Başrollerini Emrah, Özlem Conker, Engin Şenkan, Nurseli İdiz, Mustafa Avkıran, Murat Daltaban gibi isimlerin oynadığı "Kınalı Kar"da düğün var.
Ali, Nazar'ın boşanma kararına çok sevinir. Ancak Nazar'ın bir şartı vardır. Cabbar Ağa, komutana Lamia'nın verdiği silahı gösterir. Komutan, Lamia'yı tutuklar. Davut, Cengiz'le birlikte Zehra'yı almak için Kınalı Kar'a gelir. Tüm bunlar olurken, Bey ve Hanım'ın düğün hazırlıkları tamamlanmıştır. Tüm köylü düğün alanında bir araya gelir.
KANAL D / 21.20


Bİr grup üniversiteliyi anlatan "Kampüsistan"da Yeşim ve Tolga arasındaki buzlar eriyor. Yeşim biraz nazlansa da, aralarında bir sorun olduğunu belli etmeden Tolga'yla babasının verdiği partiye katılır. Ancak meraklı davetliler yüzünden bu kez Tolga'nın anne ve babası kavga eder.
KANAL D/ 19.50


İhsan Topaloğlu bu haftaki "taraftaria"da Kadıköy'de dün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası Rıdvan Dilmen ve Tanju Çolak'ı konuk ediyor. Dilmen ve Çolak, "Derbi maçın öncesi ve sonrası"nı, "Perde arkasında yaşananlar"ı anlatacak.
CNN TÜRK / 20.00


Sabaha karşı yayınlanan 76. Oscar Ödül Töreni'ni izleyemeyenler üzülmesin, bugün iki programda ayrıntıları yakalayabilirler.
Afiş Oscar Özel: Güner Özkul'un sunduğu programda "Ödül töreninde kimlerin kazandığı", "Kimlerin kaybettiği", "Kimlerin ne dediği", "Gecenin yıldızları", "Kırmızı halının rüküşleri" ve"hollywood'un yeni gözdeleri" ekrana gelecek. CNN TÜRK / 10.05
Oscar Ödül Töreni: NTV, canlı yayınladığı töreni, kaçıranlar için tekrar veriyor. 3500 kişilik Kodak Tiyatrosu'nda yapılan ve ünlü aktör billy Crystal'in sunduğu töreni Banu Güven ve Mirgün Cabas anlattı, sinema eleştirmenleri MehmetAçar ve Sevin Okyay da dağıtılan ödülleri değerlendirdi. NTV / 22.05